Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
No jak jinak bych ti měl říkat? Tohle se k tobě nejlépe hodí...
dyt me neznas :D jenom to, co sem o sobe nakecala tady... a to nemusi byt vubec vystizne... ani urcujici... ani pravda...
Pavlus napsal(a):
dyt me neznas :D jenom to, co sem o sobe nakecala tady... a to nemusi byt vubec vystizne... ani urcujici... ani pravda...
Tak dejme tomu, že nemám důvod abych ti nevěřil. Ale jestli chceš, tak ti můžu dát jiné jméno. Třeba Ďábel Pavlí...
Logan napsal(a):
Tak dejme tomu, že nemám důvod abych ti nevěřil. Ale jestli chceš, tak ti můžu dát jiné jméno. Třeba Ďábel Pavlí...
samy lepci... ty ses snad genius :D
a mas duvod, abys mi veril?
Pavlus napsal(a):
samy lepci... ty ses snad genius :D
a mas duvod, abys mi veril?
A mám důvod ti nevěřit?
Logan napsal(a):
A mám důvod ti nevěřit?
to uz ses ptal... to by zas nikam nevedlo... :D asi te zklamu, ale du se ulozit... nemam to daleko nastesti, tipnu cigo a asi patnact centaku... :D tak dobrou uz na to pomalu nevidim :D
Pavlus napsal(a):
to uz ses ptal... to by zas nikam nevedlo... :D asi te zklamu, ale du se ulozit... nemam to daleko nastesti, tipnu cigo a asi patnact centaku... :D tak dobrou uz na to pomalu nevidim :D
Dobrou, já tady dál budu držet hlídku. Sám v poli...
Zaplman napsal(a):
Tohle je Špatné forum :)
proc? tohle je fajn forum...
jen tak do placu: kua to je stav po ranu...
Logan napsal(a):
že ty si nedáš chvíli pokoj...
nedam....:-)
Pavlus napsal(a):
hmm tak vidím že tady v tehle naší místnosti každej kouří...