Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
3. 2. 2008 / 00:39:24 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

co jenom delam?

Že jsi hloupá a naivní, ale spíše jsi pěkně ehm ehm jak západní mraky... Já prostě mluvit sprostě nebudu...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 2. 2008 / 00:44:00 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Že jsi hloupá a naivní, ale spíše jsi pěkně ehm ehm jak západní mraky... Já prostě mluvit sprostě nebudu...

jako s tim malickem? to je svata pravda! co si jako myslis? ze ti kecam nebo co?

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 00:49:07 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jako s tim malickem? to je svata pravda! co si jako myslis? ze ti kecam nebo co?

Proč si o mě myslíš takové věci? Já myslel to, že nerozeznáš levou od pravé v rukavicích. To že ti nesežeru!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
3. 2. 2008 / 00:52:39 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Proč si o mě myslíš takové věci? Já myslel to, že nerozeznáš levou od pravé v rukavicích. To že ti nesežeru!

no ne okamzite, jednou jsem poslala nejakeho pana, co jel na kole (a ja mela rukavice) po pavlovicich, misto do hustopec do boretic, ten musel mit radost... musim premyslet, popripade udelat nejaky pohyb treba jako ze beru do ruky tuzku (ted uz spis mys :D)...
ale jak mam odmalicka jako pomucku malicek, tak jsem nemela nikdy potrebu se to naucit... v autoskole jsem jezdila se vztycenymi malicky... a kdyz me nekdo naviguje, kam jet, tak taky...

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 00:54:06 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no ne okamzite, jednou jsem poslala nejakeho pana, co jel na kole (a ja mela rukavice) po pavlovicich, misto do hustopec do boretic, ten musel mit radost... musim premyslet, popripade udelat nejaky pohyb treba jako ze beru do ruky tuzku (ted uz spis mys :D)...
ale jak mam odmalicka jako pomucku malicek, tak jsem nemela nikdy potrebu se to naucit... v autoskole jsem jezdila se vztycenymi malicky... a kdyz me nekdo naviguje, kam jet, tak taky...

Hihihi, já se orientuji podle jizev :-)

Pavlus
3. 2. 2008 / 00:57:37 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hihihi, já se orientuji podle jizev :-)

no tak to mi jiste rozumis :D

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 01:04:15 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no tak to mi jiste rozumis :D

No docela jo :-)

Pavlus
3. 2. 2008 / 01:06:04 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No docela jo :-)

tak vidis, jak si krasne rozumime :D
jeste nejake dalsi nestandardni uchylky? :D

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 01:07:04 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

tak vidis, jak si krasne rozumime :D
jeste nejake dalsi nestandardni uchylky? :D

Jo. ale to ti radši napíšu zprávou :-)

Pavlus
3. 2. 2008 / 01:14:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jo. ale to ti radši napíšu zprávou :-)

az tak?

dement...