Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
co jenom delam?
Že jsi hloupá a naivní, ale spíše jsi pěkně ehm ehm jak západní mraky... Já prostě mluvit sprostě nebudu...
Logan napsal(a):
Že jsi hloupá a naivní, ale spíše jsi pěkně ehm ehm jak západní mraky... Já prostě mluvit sprostě nebudu...
jako s tim malickem? to je svata pravda! co si jako myslis? ze ti kecam nebo co?
Pavlus napsal(a):
jako s tim malickem? to je svata pravda! co si jako myslis? ze ti kecam nebo co?
Proč si o mě myslíš takové věci? Já myslel to, že nerozeznáš levou od pravé v rukavicích. To že ti nesežeru!
Logan napsal(a):
Proč si o mě myslíš takové věci? Já myslel to, že nerozeznáš levou od pravé v rukavicích. To že ti nesežeru!
no ne okamzite, jednou jsem poslala nejakeho pana, co jel na kole (a ja mela rukavice) po pavlovicich, misto do hustopec do boretic, ten musel mit radost... musim premyslet, popripade udelat nejaky pohyb treba jako ze beru do ruky tuzku (ted uz spis mys :D)...
ale jak mam odmalicka jako pomucku malicek, tak jsem nemela nikdy potrebu se to naucit... v autoskole jsem jezdila se vztycenymi malicky... a kdyz me nekdo naviguje, kam jet, tak taky...
Pavlus napsal(a):
no ne okamzite, jednou jsem poslala nejakeho pana, co jel na kole (a ja mela rukavice) po pavlovicich, misto do hustopec do boretic, ten musel mit radost... musim premyslet, popripade udelat nejaky pohyb treba jako ze beru do ruky tuzku (ted uz spis mys :D)...
ale jak mam odmalicka jako pomucku malicek, tak jsem nemela nikdy potrebu se to naucit... v autoskole jsem jezdila se vztycenymi malicky... a kdyz me nekdo naviguje, kam jet, tak taky...
Hihihi, já se orientuji podle jizev :-)
Logan napsal(a):
Hihihi, já se orientuji podle jizev :-)
no tak to mi jiste rozumis :D
Pavlus napsal(a):
no tak to mi jiste rozumis :D
No docela jo :-)
Logan napsal(a):
No docela jo :-)
tak vidis, jak si krasne rozumime :D
jeste nejake dalsi nestandardni uchylky? :D
Pavlus napsal(a):