Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
ted zacinam mit strach, co na sebe jeste vyklopim ja :D sdilnost oplacim jeste vetsi sdilnosti :D
To je ale krásná vlastnost i když nebezpečná...
Logan napsal(a):
To je ale krásná vlastnost i když nebezpečná...
to jo... zatim mi to pripada fajn :D dokud to nekdo nepouzije v pravem okamziku na pravem miste proti tobe :)
Pavlus napsal(a):
to jo... zatim mi to pripada fajn :D dokud to nekdo nepouzije v pravem okamziku na pravem miste proti tobe :)
Tak tohle je ale opravdu humus. To už z principu vraždím...
Logan napsal(a):
Tak tohle je ale opravdu humus. To už z principu vraždím...
me se to nastesti snad nikdy nestalo... no vlastne, ted me jeden clovek neco takovyho provedl, taky si to pekne schytal...
tobe se to stalo?
Pavlus napsal(a):
me se to nastesti snad nikdy nestalo... no vlastne, ted me jeden clovek neco takovyho provedl, taky si to pekne schytal...
tobe se to stalo?
A proč si myslíš, že se o sobě bojím něco soukromého říct? Měla by jsi mě vidět, jaké mám nervy...
Logan napsal(a):
A proč si myslíš, že se o sobě bojím něco soukromého říct? Měla by jsi mě vidět, jaké mám nervy...
neboj, ja jsem hodna :D
hele, nevstavas tak zhruba za hodinu?
znas clauda debussyho?
Pavlus napsal(a):
neboj, ja jsem hodna :D
hele, nevstavas tak zhruba za hodinu?
znas clauda debussyho?
Hmmm, zas tři dny bez spánku, to ti dneska večer budu usínat u klávesnice. Neznám, kdo to je?
Logan napsal(a):
Hmmm, zas tři dny bez spánku, to ti dneska večer budu usínat u klávesnice. Neznám, kdo to je?
nebo to beze me jeden vecer prezijes a pujdes brzo spat :D
je to hudebni skladatel, hrala jsem 12let na klavir a jeho skladby proste miluju...
moje oblibena
Pavlus napsal(a):
nebo to beze me jeden vecer prezijes a pujdes brzo spat :D
je to hudebni skladatel, hrala jsem 12let na klavir a jeho skladby proste miluju...
moje oblibena
Nebo to jeden večer bez tebe nevydržím a půjdu spát pozdě. Proč mám pocit, že tohle bude pravda. Ty hraješ na klavír??? Vrrrr!!!
Logan napsal(a):
Nebo to jeden večer bez tebe nevydržím a půjdu spát pozdě. Proč mám pocit, že tohle bude pravda. Ty hraješ na klavír??? Vrrrr!!!
uz ne, prave, sem blb* k*ava, ze jsem prestala!
a ted stejne nejezdim dom, kde mam klavir... tak ani nemam kde hrat... ale klavirni skladby miluju, hlavne nazivo, to beha mraz po zadech...