Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
3. 2. 2008 / 01:58:18 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ted zacinam mit strach, co na sebe jeste vyklopim ja :D sdilnost oplacim jeste vetsi sdilnosti :D

To je ale krásná vlastnost i když nebezpečná...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
3. 2. 2008 / 02:05:26 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To je ale krásná vlastnost i když nebezpečná...

to jo... zatim mi to pripada fajn :D dokud to nekdo nepouzije v pravem okamziku na pravem miste proti tobe :)

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 02:09:08 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

to jo... zatim mi to pripada fajn :D dokud to nekdo nepouzije v pravem okamziku na pravem miste proti tobe :)

Tak tohle je ale opravdu humus. To už z principu vraždím...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
3. 2. 2008 / 02:15:33 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak tohle je ale opravdu humus. To už z principu vraždím...

me se to nastesti snad nikdy nestalo... no vlastne, ted me jeden clovek neco takovyho provedl, taky si to pekne schytal...
tobe se to stalo?

dement...
Logan
3. 2. 2008 / 02:21:34 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

me se to nastesti snad nikdy nestalo... no vlastne, ted me jeden clovek neco takovyho provedl, taky si to pekne schytal...
tobe se to stalo?

A proč si myslíš, že se o sobě bojím něco soukromého říct? Měla by jsi mě vidět, jaké mám nervy...

Pavlus
3. 2. 2008 / 02:24:54 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A proč si myslíš, že se o sobě bojím něco soukromého říct? Měla by jsi mě vidět, jaké mám nervy...

neboj, ja jsem hodna :D
hele, nevstavas tak zhruba za hodinu?
znas clauda debussyho?

dement...
Editováno: 2x | Naposledy: 3. 2. 2008 / 02:31:30
Logan
3. 2. 2008 / 02:33:28 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

neboj, ja jsem hodna :D
hele, nevstavas tak zhruba za hodinu?
znas clauda debussyho?

Hmmm, zas tři dny bez spánku, to ti dneska večer budu usínat u klávesnice. Neznám, kdo to je?

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 2. 2008 / 02:33:48
Pavlus
3. 2. 2008 / 02:39:53 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hmmm, zas tři dny bez spánku, to ti dneska večer budu usínat u klávesnice. Neznám, kdo to je?

nebo to beze me jeden vecer prezijes a pujdes brzo spat :D
je to hudebni skladatel, hrala jsem 12let na klavir a jeho skladby proste miluju...
moje oblibena

dement...
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 2. 2008 / 02:42:07
Logan
3. 2. 2008 / 02:45:23 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

nebo to beze me jeden vecer prezijes a pujdes brzo spat :D
je to hudebni skladatel, hrala jsem 12let na klavir a jeho skladby proste miluju...
moje oblibena

Nebo to jeden večer bez tebe nevydržím a půjdu spát pozdě. Proč mám pocit, že tohle bude pravda. Ty hraješ na klavír??? Vrrrr!!!

Pavlus
3. 2. 2008 / 02:50:49 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nebo to jeden večer bez tebe nevydržím a půjdu spát pozdě. Proč mám pocit, že tohle bude pravda. Ty hraješ na klavír??? Vrrrr!!!

uz ne, prave, sem blb* k*ava, ze jsem prestala!
a ted stejne nejezdim dom, kde mam klavir... tak ani nemam kde hrat... ale klavirni skladby miluju, hlavne nazivo, to beha mraz po zadech...

dement...