Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
uz ne, prave, sem blb* k*ava, ze jsem prestala!
a ted stejne nejezdim dom, kde mam klavir... tak ani nemam kde hrat... ale klavirni skladby miluju, hlavne nazivo, to beha mraz po zadech...
No to mi povídej. Říká ti něco Yann Tiersen?
Logan napsal(a):
No to mi povídej. Říká ti něco Yann Tiersen?
jo, toho taky miluju, hlavne tu skladbu z amelie, to bych se rozplynula...
Pavlus napsal(a):
jo, toho taky miluju, hlavne tu skladbu z amelie, to bych se rozplynula...
Teď jsem zmaten, to je ta, kterou použili v reklamě na minerálku?
Logan napsal(a):
Teď jsem zmaten, to je ta, kterou použili v reklamě na minerálku?
jo ta, sem se to uz skoro naucila jednou doma a pak jsem zas byla mesic bez klaviru a pak uz jsem na to nemela cas, ale je to zahrnuto v mem dlouhodobem planu :D
Pavlus napsal(a):
jo ta, sem se to uz skoro naucila jednou doma a pak jsem zas byla mesic bez klaviru a pak uz jsem na to nemela cas, ale je to zahrnuto v mem dlouhodobem planu :D
Jééé, ta by mi vehnala slzy do očí, kdyby to šlo. Já se na klavír nikdy nenaučil a teď už to ani nejde. Nemám na to tlapy, víš?
Logan napsal(a):
Jééé, ta by mi vehnala slzy do očí, kdyby to šlo. Já se na klavír nikdy nenaučil a teď už to ani nejde. Nemám na to tlapy, víš?
vim :D
nebrecis?
Pavlus napsal(a):
vim :D
nebrecis?
Ale to víš že jo. Lidé, kteří nebrečí musejí mít fyzickou vadu a těch je málo. Je pár věcí, které mi vženou slzy do očí...
Logan napsal(a):
Ale to víš že jo. Lidé, kteří nebrečí musejí mít fyzickou vadu a těch je málo. Je pár věcí, které mi vženou slzy do očí...
napr?
Pavlus napsal(a):
napr?
Netlač na mě tak prosím...