Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
26. 1. 2008 / 16:00:27 (před 16 roky)
off

Zdarec lidi. Sorry že jsem se tu už včera neobjevil, ale domu jsem došel někde kolem pul páte ožralej jak sysel a dojebanej jak berlín... A co jak vy jste se měli??

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
26. 1. 2008 / 17:04:24 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

hmm tak vidím že tady v tehle naší místnosti každej kouří...

Taky jsem si všiml...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan
26. 1. 2008 / 17:05:41 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Zdarec lidi. Sorry že jsem se tu už včera neobjevil, ale domu jsem došel někde kolem pul páte ožralej jak sysel a dojebanej jak berlín... A co jak vy jste se měli??

Já jsem nikam nešel, takže docela fajn. A jak ti je dneska?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
26. 1. 2008 / 17:20:41 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já jsem nikam nešel, takže docela fajn. A jak ti je dneska?

A tak jakž takž. Hlava už nebolí tak je to lepší. Za chvilku jdu zase pryč, a nevím jak to dopadne...:-(

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
26. 1. 2008 / 17:23:41 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

A tak jakž takž. Hlava už nebolí tak je to lepší. Za chvilku jdu zase pryč, a nevím jak to dopadne...:-(

To tu budu zase sám? Člověče, že tě to baví, pořád takhle chlastat...

konz
26. 1. 2008 / 17:26:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To tu budu zase sám? Člověče, že tě to baví, pořád takhle chlastat...

No někdu už ani ne. ale pochybuju že bych se dneska někde ožral jak včera, bo už ani peníze nejsou. Ale včera to byl krach jak prase. KDyby nás nehonili policajti tak by to bylo v klidu.

Logan
26. 1. 2008 / 17:27:53 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No někdu už ani ne. ale pochybuju že bych se dneska někde ožral jak včera, bo už ani peníze nejsou. Ale včera to byl krach jak prase. KDyby nás nehonili policajti tak by to bylo v klidu.

No povídej :-)

konz
26. 1. 2008 / 17:32:05 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No povídej :-)

No dostali jsme good nápad vylest na střech u paneláku. Jako to děláme docela často. A kamoše napadl ještě lepší nápad že vyleze na lešení na 12 patrovém baráku. Tak tam začal lést, my jsme slí po schodech na střechu a on tam pak za náma přišel. Sme tak čučeli ze strechy, bylo sai 2 ráno, a k baraku přijeli floidi. říkame si co chcou? a ty Svi-ě šli po nás, oni šli po schodech - jo a to nam ještě nějakej lofas zamkl vchod tak sme museli tím druhám, ale tam už byly poliši. Tak jedinej zpusob byl po lešení dolů. Jako zdrhli jsme ale celkme maras...Pak už jsme se jen smály, víš co jak seš ožralej...

Logan
26. 1. 2008 / 17:34:22 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No dostali jsme good nápad vylest na střech u paneláku. Jako to děláme docela často. A kamoše napadl ještě lepší nápad že vyleze na lešení na 12 patrovém baráku. Tak tam začal lést, my jsme slí po schodech na střechu a on tam pak za náma přišel. Sme tak čučeli ze strechy, bylo sai 2 ráno, a k baraku přijeli floidi. říkame si co chcou? a ty Svi-ě šli po nás, oni šli po schodech - jo a to nam ještě nějakej lofas zamkl vchod tak sme museli tím druhám, ale tam už byly poliši. Tak jedinej zpusob byl po lešení dolů. Jako zdrhli jsme ale celkme maras...Pak už jsme se jen smály, víš co jak seš ožralej...

Volové, abych ti tu někdy nemusel psát nekrolog... :-)

konz
26. 1. 2008 / 17:40:12 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Volové, abych ti tu někdy nemusel psát nekrolog... :-)

Nestraš...