Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
nemas provokovat :D
Jak provokuju??? Já si tady tiše sedím na gauči, čučím na Trpajzlíka a ťukám drápama do klávesnice...
Logan napsal(a):
Jak provokuju??? Já si tady tiše sedím na gauči, čučím na Trpajzlíka a ťukám drápama do klávesnice...
ja se valim v pokoji v posteli a jsem docela hlucna... spolubydlici se oba uci, ale jak se jim nechce, tak o tom oba vykladaji... a ja se jim smeju...
jo a pred chvili mi volal treti spolubydlici z lyzaku, vubec sem mu nerozumela, jak byl ozralej a vsechno mi povykladal asi tak ctyrikrat dokola za tech 17 minut, to sem se smala jeste vic :D
Pavlus napsal(a):
ja se valim v pokoji v posteli a jsem docela hlucna... spolubydlici se oba uci, ale jak se jim nechce, tak o tom oba vykladaji... a ja se jim smeju...
Hehehe, zaplať pánbůh, že se už nic učit nemusím. A co ty? Žádnej domácí úkol?
Logan napsal(a):
Hehehe, zaplať pánbůh, že se už nic učit nemusím. A co ty? Žádnej domácí úkol?
no mam psat seminarku, ale odlozila sem to na zitra... uz asi popate...
Pavlus napsal(a):
no mam psat seminarku, ale odlozila sem to na zitra... uz asi popate...
No potěš pánbůh, z tebe asi studijní typ nebude....
Logan napsal(a):
No potěš pánbůh, z tebe asi studijní typ nebude....
koncim patak :D :D :D takze uz mozna nebude, ale stejne bych si dala jeste jednu skolu... nechce se mi makat... na plny uvazek :D
Pavlus napsal(a):
koncim patak :D :D :D takze uz mozna nebude, ale stejne bych si dala jeste jednu skolu... nechce se mi makat... na plny uvazek :D
To se nedivím, mě se taky nerado maká. :-)
Logan napsal(a):
To se nedivím, mě se taky nerado maká. :-)
a co ze to delas?
Pavlus napsal(a):
a co ze to delas?
A co že to ty studuješ?