Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 1. 2008 / 01:32:19 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

nejde ti to... takze?

Neptej se mě pořád, stejně víš, že na to neodpovím. Už jsi překecala spolubydlící na trpasličí den?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 1. 2008 / 01:33:45 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Neptej se mě pořád, stejně víš, že na to neodpovím. Už jsi překecala spolubydlící na trpasličí den?

jo, ale az po zkouskovym... ja to stejne nechci vedet! protoze ty se za to zjevne stydis a ja bych pak tebou pohrdala... no, coz vlastne muzu aj tak :D

dement...
Logan
28. 1. 2008 / 01:35:36 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jo, ale az po zkouskovym... ja to stejne nechci vedet! protoze ty se za to zjevne stydis a ja bych pak tebou pohrdala... no, coz vlastne muzu aj tak :D

Anebo by jsi se mě bála a já bych byl ochuzen o tvoji přítomnost. To nemůžu riskovat!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
28. 1. 2008 / 01:37:27 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Anebo by jsi se mě bála a já bych byl ochuzen o tvoji přítomnost. To nemůžu riskovat!

boze, ty lichotniku :D ale to stejne budes, za pet hodin vstavam do prace, tam musim jit spat konecne...

dement...
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 1. 2008 / 01:38:12
Logan
28. 1. 2008 / 01:39:01 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

boze, ty lichotniku :D ale to stejne budes, za pet hodin vstavam do prace, tam musim jit spat konecne...

No, říkali mi všelijak, bestie i vrahu, ale nikdy ne lichotníku. Skoro se i červenám...

Pavlus
28. 1. 2008 / 01:41:26 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No, říkali mi všelijak, bestie i vrahu, ale nikdy ne lichotníku. Skoro se i červenám...

toz si to uzivej, ja uz vazne musim spat, dik za pokec a zas zitra :D teda dneska vlastne...

dement...
Logan
28. 1. 2008 / 01:42:33 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

toz si to uzivej, ja uz vazne musim spat, dik za pokec a zas zitra :D teda dneska vlastne...

Budu se těšit :-)

184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 1. 2008 / 18:57:06 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jo jo. Tohle byla jedna z nejgeniálnějších věcí, co Fruiko udělal :-)

to tedy byla :-)

Simpsonovi: Ředitel školy
Editováno: 1x | Naposledy: 28. 1. 2008 / 18:57:15
Logan
28. 1. 2008 / 18:58:36 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

to tedy byla :-)

Ale od naší internace fórum docela stojí...

184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
28. 1. 2008 / 18:59:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale od naší internace fórum docela stojí...

to máš teda pravdu...

Simpsonovi: Ředitel školy