Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
nejde ti to... takze?
Neptej se mě pořád, stejně víš, že na to neodpovím. Už jsi překecala spolubydlící na trpasličí den?
Logan napsal(a):
Neptej se mě pořád, stejně víš, že na to neodpovím. Už jsi překecala spolubydlící na trpasličí den?
jo, ale az po zkouskovym... ja to stejne nechci vedet! protoze ty se za to zjevne stydis a ja bych pak tebou pohrdala... no, coz vlastne muzu aj tak :D
Pavlus napsal(a):
jo, ale az po zkouskovym... ja to stejne nechci vedet! protoze ty se za to zjevne stydis a ja bych pak tebou pohrdala... no, coz vlastne muzu aj tak :D
Anebo by jsi se mě bála a já bych byl ochuzen o tvoji přítomnost. To nemůžu riskovat!
Logan napsal(a):
Anebo by jsi se mě bála a já bych byl ochuzen o tvoji přítomnost. To nemůžu riskovat!
boze, ty lichotniku :D ale to stejne budes, za pet hodin vstavam do prace, tam musim jit spat konecne...
Pavlus napsal(a):
boze, ty lichotniku :D ale to stejne budes, za pet hodin vstavam do prace, tam musim jit spat konecne...
No, říkali mi všelijak, bestie i vrahu, ale nikdy ne lichotníku. Skoro se i červenám...
Logan napsal(a):
No, říkali mi všelijak, bestie i vrahu, ale nikdy ne lichotníku. Skoro se i červenám...
toz si to uzivej, ja uz vazne musim spat, dik za pokec a zas zitra :D teda dneska vlastne...
Pavlus napsal(a):
toz si to uzivej, ja uz vazne musim spat, dik za pokec a zas zitra :D teda dneska vlastne...
Budu se těšit :-)
Logan napsal(a):
Jo jo. Tohle byla jedna z nejgeniálnějších věcí, co Fruiko udělal :-)
to tedy byla :-)
184268 napsal(a):
to tedy byla :-)
Ale od naší internace fórum docela stojí...