Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 1. 2008 / 19:54:33 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jéé světlo! To už jsem dlouho neviděl... No ale je dobře, že jsi tu, už jsem se chvílema i nudil...

ty sobeckej parchante, sem se tu nudila cely den...

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 1. 2008 / 19:57:12 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ty sobeckej parchante, sem se tu nudila cely den...

Sobeckej parchant... Jo, to sem já. No promiň no, já zkusím méně spát...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
28. 1. 2008 / 19:59:31 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Sobeckej parchant... Jo, to sem já. No promiň no, já zkusím méně spát...

já se pokusim min chodit do prace :D uvidis, nakonec dokazem udelat nejaky kompromis :D

dement...
Logan
28. 1. 2008 / 20:02:28 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

já se pokusim min chodit do prace :D uvidis, nakonec dokazem udelat nejaky kompromis :D

No já až přestanu marodit, tak tady pořád strašit nebudu. Ale možná, ale nic neslibuji, možná tu budu i přes den...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
28. 1. 2008 / 20:06:24 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No já až přestanu marodit, tak tady pořád strašit nebudu. Ale možná, ale nic neslibuji, možná tu budu i přes den...

hihi, to bude nezvyk :D normalne nevim, co se se mnou deje, spolubydlici ted odesli pit do mesta a ja zustala doma... no, trochu me boli hlava a musim teda psat tu seminarku, ale stejne jeste jdu s jinou spolubydlici na kafe v 9...

dement...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 1. 2008 / 20:09:42 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale, ale! Že bys přestal simulovat?
Jinak Zdarec!

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
28. 1. 2008 / 20:09:57 (před 16 roky)
off

Vidím že ses pěkně rozjel...:)

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
28. 1. 2008 / 20:11:02 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hihi, to bude nezvyk :D normalne nevim, co se se mnou deje, spolubydlici ted odesli pit do mesta a ja zustala doma... no, trochu me boli hlava a musim teda psat tu seminarku, ale stejne jeste jdu s jinou spolubydlici na kafe v 9...

Se divíš, že tě bolí hlava? Vždyť by jsi vypila i mrtvému oko!

Logan
28. 1. 2008 / 20:12:01 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Vidím že ses pěkně rozjel...:)

No ty vole! Nazdar Konzi, kde jsi byl? No jo no, už jsem zase spermař a velkej!

konz
28. 1. 2008 / 20:13:11 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No ty vole! Nazdar Konzi, kde jsi byl? No jo no, už jsem zase spermař a velkej!

:D vidím...
No já byl v sobotu celkem nakaleny, a v neděli mi nejel net tak jsem byl nas-anej jak s--ně. Trochu fouko a už to nejelo. Jak ty se jinak maš?