Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 1. 2008 / 20:14:33 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Se divíš, že tě bolí hlava? Vždyť by jsi vypila i mrtvému oko!

vcera sem byla hodna... clovek si postezuje, ale to sem si mohla myslet, ze zrovna tady se utechy nedockam :D

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 1. 2008 / 20:14:52 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D vidím...
No já byl v sobotu celkem nakaleny, a v neděli mi nejel net tak jsem byl nas-anej jak s--ně. Trochu fouko a už to nejelo. Jak ty se jinak maš?

Ale tak normálně. Před chvílí jsem vstával, ani sem se nenažral a už tu straším :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan
28. 1. 2008 / 20:16:07 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

vcera sem byla hodna... clovek si postezuje, ale to sem si mohla myslet, ze zrovna tady se utechy nedockam :D

Je pravda, že včera jsi na mě byla hodná... A to mě mrzí, že tě bolí hlava. Vzala jsi si prášek?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 1. 2008 / 20:16:34 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale tak normálně. Před chvílí jsem vstával, ani sem se nenažral a už tu straším :-)

:D typickej závislák...
No ja se taky ještě moc nenajedl a jen co se i rozjle net taksem se tu ves--l...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Pavlus
28. 1. 2008 / 20:17:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Je pravda, že včera jsi na mě byla hodná... A to mě mrzí, že tě bolí hlava. Vzala jsi si prášek?

no, mozna bylo lepsi, kdyz ses nestaral... nevzala, to spravi to kafe snad, sem vzdycky takova uondana, kdyz spim odpoledne a proberu se a mam nekam jit jeste...

dement...
Logan
28. 1. 2008 / 20:19:59 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D typickej závislák...
No ja se taky ještě moc nenajedl a jen co se i rozjle net taksem se tu ves--l...

Nepudem se léčit?

Logan
28. 1. 2008 / 20:20:42 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

no, mozna bylo lepsi, kdyz ses nestaral... nevzala, to spravi to kafe snad, sem vzdycky takova uondana, kdyz spim odpoledne a proberu se a mam nekam jit jeste...

Neodcházej, slyším zvony, buď s náma dýl...

konz
28. 1. 2008 / 20:21:33 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Neodcházej, slyším zvony, buď s náma dýl...

OO?? že by někdo umíral? Určitě kvůli chlastu co?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
28. 1. 2008 / 20:22:12 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nepudem se léčit?

Myslíš že je to léčitelne? jako že existujou nějake nálepky jak na cigara? stejně by to nepomphlo...

Pavlus
28. 1. 2008 / 20:22:59 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nepudem se léčit?

opovazte se jit lecit, co bych tady asi tak sama delala, nevite?! pujdu jenom na kafco na chvilu neco poresit s tou kamoskou (zase ti chlapi...) a hned sem zpatky... stejne tu budes do tri aspon, ne? :D

dement...