Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Se divíš, že tě bolí hlava? Vždyť by jsi vypila i mrtvému oko!
vcera sem byla hodna... clovek si postezuje, ale to sem si mohla myslet, ze zrovna tady se utechy nedockam :D
konz napsal(a):
:D vidím...
No já byl v sobotu celkem nakaleny, a v neděli mi nejel net tak jsem byl nas-anej jak s--ně. Trochu fouko a už to nejelo. Jak ty se jinak maš?
Ale tak normálně. Před chvílí jsem vstával, ani sem se nenažral a už tu straším :-)
Pavlus napsal(a):
vcera sem byla hodna... clovek si postezuje, ale to sem si mohla myslet, ze zrovna tady se utechy nedockam :D
Je pravda, že včera jsi na mě byla hodná... A to mě mrzí, že tě bolí hlava. Vzala jsi si prášek?
Logan napsal(a):
Ale tak normálně. Před chvílí jsem vstával, ani sem se nenažral a už tu straším :-)
:D typickej závislák...
No ja se taky ještě moc nenajedl a jen co se i rozjle net taksem se tu ves--l...
Logan napsal(a):
Je pravda, že včera jsi na mě byla hodná... A to mě mrzí, že tě bolí hlava. Vzala jsi si prášek?
no, mozna bylo lepsi, kdyz ses nestaral... nevzala, to spravi to kafe snad, sem vzdycky takova uondana, kdyz spim odpoledne a proberu se a mam nekam jit jeste...
konz napsal(a):
:D typickej závislák...
No ja se taky ještě moc nenajedl a jen co se i rozjle net taksem se tu ves--l...
Nepudem se léčit?
Pavlus napsal(a):
no, mozna bylo lepsi, kdyz ses nestaral... nevzala, to spravi to kafe snad, sem vzdycky takova uondana, kdyz spim odpoledne a proberu se a mam nekam jit jeste...
Neodcházej, slyším zvony, buď s náma dýl...
Logan napsal(a):
Neodcházej, slyším zvony, buď s náma dýl...
OO?? že by někdo umíral? Určitě kvůli chlastu co?
Logan napsal(a):
Nepudem se léčit?
Myslíš že je to léčitelne? jako že existujou nějake nálepky jak na cigara? stejně by to nepomphlo...