Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
184268 napsal(a):
u mě taky celou neděli nešel net až večer...
A odkud jsi jestli se můžu zeptat?
konz napsal(a):
Aha! to já byl tak na nervy že jsem šel radši do hospy... Blbej vítr, taky u tebe tak fučelo? Jak jsem byl venku tak mi proletěl smeták kolem hlavy a za ním nějaké linoleum, asi ze třetího patra...
Začal mi blbnout net, to jsi si snad vymodlil. Já vítr rád! Bouřku a vítr...
Logan napsal(a):
Začal mi blbnout net, to jsi si snad vymodlil. Já vítr rád! Bouřku a vítr...
JAko ja mám taky rád když hodně fučí, leje a je buřa, ale jak mi nejede net tak to proklínám... Ale jinak se v tom vyžívám
konz napsal(a):
JAko ja mám taky rád když hodně fučí, leje a je buřa, ale jak mi nejede net tak to proklínám... Ale jinak se v tom vyžívám
Kdysi dávno mi to bylo fuk, teď můžu porodit ježka vzteky a to jenom zpomaluje...
Logan napsal(a):
Kdysi dávno mi to bylo fuk, teď můžu porodit ježka vzteky a to jenom zpomaluje...
jo no...
konz napsal(a):
jo no...
Ale třeba nás jednou Nejvyšší vykopne a já se pak znovu podívám ven...
Logan napsal(a):
Ale třeba nás jednou Nejvyšší vykopne a já se pak znovu podívám ven...
:D jak dlouho uz jsi nebyl venku? nemaš už náhodou svářecké brýle abys neoslepl, jak do toho počítače pořád čučíš??
konz napsal(a):
:D jak dlouho uz jsi nebyl venku? nemaš už náhodou svářecké brýle abys neoslepl, jak do toho počítače pořád čučíš??
Mé žluté oči dravce neoslepnou. No venku už jsem nebyl hodně, ale hodně dlouho. Ono já taky většinu času buď cestuji, nebo čučim. A nebo dřepim v autě...
Logan napsal(a):
Mé žluté oči dravce neoslepnou. No venku už jsem nebyl hodně, ale hodně dlouho. Ono já taky většinu času buď cestuji, nebo čučim. A nebo dřepim v autě...
Aha. a na spanek nemaš čas co?:) k čemu taky je to ztráta času..
konz napsal(a):
Aha. a na spanek nemaš čas co?:) k čemu taky je to ztráta času..
Spím přes den. Teda dlouho už ne, pak na spánek nebude čas :-)