Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 1. 2008 / 20:37:21 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

u mě taky celou neděli nešel net až večer...

A odkud jsi jestli se můžu zeptat?

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
28. 1. 2008 / 20:39:32 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Aha! to já byl tak na nervy že jsem šel radši do hospy... Blbej vítr, taky u tebe tak fučelo? Jak jsem byl venku tak mi proletěl smeták kolem hlavy a za ním nějaké linoleum, asi ze třetího patra...

Začal mi blbnout net, to jsi si snad vymodlil. Já vítr rád! Bouřku a vítr...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
28. 1. 2008 / 20:40:22 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Začal mi blbnout net, to jsi si snad vymodlil. Já vítr rád! Bouřku a vítr...

JAko ja mám taky rád když hodně fučí, leje a je buřa, ale jak mi nejede net tak to proklínám... Ale jinak se v tom vyžívám

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
28. 1. 2008 / 20:44:01 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

JAko ja mám taky rád když hodně fučí, leje a je buřa, ale jak mi nejede net tak to proklínám... Ale jinak se v tom vyžívám

Kdysi dávno mi to bylo fuk, teď můžu porodit ježka vzteky a to jenom zpomaluje...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
28. 1. 2008 / 20:46:50 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Kdysi dávno mi to bylo fuk, teď můžu porodit ježka vzteky a to jenom zpomaluje...

jo no...

Logan
28. 1. 2008 / 20:49:51 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo no...

Ale třeba nás jednou Nejvyšší vykopne a já se pak znovu podívám ven...

konz
28. 1. 2008 / 20:51:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ale třeba nás jednou Nejvyšší vykopne a já se pak znovu podívám ven...

:D jak dlouho uz jsi nebyl venku? nemaš už náhodou svářecké brýle abys neoslepl, jak do toho počítače pořád čučíš??

Logan
28. 1. 2008 / 20:57:07 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:D jak dlouho uz jsi nebyl venku? nemaš už náhodou svářecké brýle abys neoslepl, jak do toho počítače pořád čučíš??

Mé žluté oči dravce neoslepnou. No venku už jsem nebyl hodně, ale hodně dlouho. Ono já taky většinu času buď cestuji, nebo čučim. A nebo dřepim v autě...

konz
28. 1. 2008 / 21:00:47 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Mé žluté oči dravce neoslepnou. No venku už jsem nebyl hodně, ale hodně dlouho. Ono já taky většinu času buď cestuji, nebo čučim. A nebo dřepim v autě...

Aha. a na spanek nemaš čas co?:) k čemu taky je to ztráta času..

Logan
28. 1. 2008 / 21:02:36 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Aha. a na spanek nemaš čas co?:) k čemu taky je to ztráta času..

Spím přes den. Teda dlouho už ne, pak na spánek nebude čas :-)