Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
ČZ 85. Jsem totiž levák...
B nebo combat? levak, vrrr... a proc mas zbran vubec?
Pavlus napsal(a):
B nebo combat? levak, vrrr... a proc mas zbran vubec?
Takže rychlokurz ve zbraních. ČZ 75 je jak B tak i compakt, ale ani jedna z nich není ovladatelnou levou rukou. Jako jediná z čézet je to 85, která nemá v sériové výrobě dodatkové číslo. Je ovladatelná levou rukou. Zbraň mám, protože ji mít musím a neptej se proč, stejně ti to neřeknu. A proč vrčíš, že jsem levák? Ty je nemáš ráda?
Logan napsal(a):
Takže rychlokurz ve zbraních. ČZ 75 je jak B tak i compakt, ale ani jedna z nich není ovladatelnou levou rukou. Jako jediná z čézet je to 85, která nemá v sériové výrobě dodatkové číslo. Je ovladatelná levou rukou. Zbraň mám, protože ji mít musím a neptej se proč, stejně ti to neřeknu. A proč vrčíš, že jsem levák? Ty je nemáš ráda?
podle tohohle má... musis, hm... aspon mam nad cim premyslet... "vrrr" znamena prave naopak :D
Pavlus napsal(a):
podle tohohle má... musis, hm... aspon mam nad cim premyslet... "vrrr" znamena prave naopak :D
Uhh, právě jsem v rozpacích...
Logan napsal(a):
Uhh, právě jsem v rozpacích...
yes! :D
pockat, z ceho jako?
Pavlus napsal(a):
yes! :D
pockat, z ceho jako?
Zmatená slečno? ;-) Dej si pozor holčičko, ať se v lese neztratíš....
Logan napsal(a):
Zmatená slečno? ;-) Dej si pozor holčičko, ať se v lese neztratíš....
neobracej, ted jsi byl v rozpacich ty, tak mi to vysveli, jakoze sem te ochcala s tim rozdelenim petaosmdesatky nebo ze sem projevila svou slabost pro levaky... :D
Pavlus napsal(a):
neobracej, ted jsi byl v rozpacich ty, tak mi to vysveli, jakoze sem te ochcala s tim rozdelenim petaosmdesatky nebo ze sem projevila svou slabost pro levaky... :D
Pche! Ve zbraních mě nedostaneš, na to by jsi musela trošku povyrůst...
Logan napsal(a):
Pche! Ve zbraních mě nedostaneš, na to by jsi musela trošku povyrůst...
to nedostanu, vim o tom hov*o, ale umim si lecos najit :D povyrust nechci, se svou vyskou jsem celkem spokojena
Pavlus napsal(a):
to nedostanu, vim o tom hov*o, ale umim si lecos najit :D povyrust nechci, se svou vyskou jsem celkem spokojena
Malá, ale nebezpečná, je mi to jasné. Omluv moje zpoždění, byl jsem na cigáru...