Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 1. 2008 / 00:34:01 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Malá, ale nebezpečná, je mi to jasné. Omluv moje zpoždění, byl jsem na cigáru...

sem si rikala, bud na zachode nebo na cigaru :D spolubydlici tu neni, tak bych si mohla zapalit v posteli... joj, to je napad...

dement...
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2008 / 00:34:29
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
29. 1. 2008 / 00:36:21 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

sem si rikala, bud na zachode nebo na cigaru :D spolubydlici tu neni, tak bych si mohla zapalit v posteli... joj, to je napad...

Tak bycha, ať s ním neusneš. Neměl bych si s kým psát :-)

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
29. 1. 2008 / 00:38:23 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tak bycha, ať s ním neusneš. Neměl bych si s kým psát :-)

co kouris za cigara? to se zas neboj, jenom tak dneska neusnu, kafe v 10, pak kofola, pak jsem se to pokusila teda ztlumit 2pivama, ale pak sprcha... tak uvidim, ale jestli budu jeste chvili cumet do tech dokumentu o databazovych centrech, tak myslim vlastne, ze to nebude tak tezky usnout... vzdycky kdyz mam neco delat do skoly se mi usina nejlip :D

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 00:41:10 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

co kouris za cigara? to se zas neboj, jenom tak dneska neusnu, kafe v 10, pak kofola, pak jsem se to pokusila teda ztlumit 2pivama, ale pak sprcha... tak uvidim, ale jestli budu jeste chvili cumet do tech dokumentu o databazovych centrech, tak myslim vlastne, ze to nebude tak tezky usnout... vzdycky kdyz mam neco delat do skoly se mi usina nejlip :D

Co kouřím? Inu nejradši čtyřicítky, ale i Lucky Strike, doutníky a fajku, ale tu už hudně málo. Tyk ty si usneš, ale co já? Já samotinký... :-(

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
29. 1. 2008 / 00:43:41 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Co kouřím? Inu nejradši čtyřicítky, ale i Lucky Strike, doutníky a fajku, ale tu už hudně málo. Tyk ty si usneš, ale co já? Já samotinký... :-(

my tady mame startkovou komunitu... co ty chudinko? mas jit taky spat a vstat rano v osm, kdyz se ja doritim do prace...

uz vim co delas: nocniho hlidace, proto cely den spis...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 00:47:04 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

my tady mame startkovou komunitu... co ty chudinko? mas jit taky spat a vstat rano v osm, kdyz se ja doritim do prace...

uz vim co delas: nocniho hlidace, proto cely den spis...

Hehehe, pěknej pokus, ale vedle. Spím přes den, protože jsem spíše noční tvor. Práce mě nutí dva dny z týdne být vzhůru, a už to mě stojí dost energie. Víš o tom, že tři hodiny denně spánku stačí?

Pavlus
29. 1. 2008 / 00:49:52 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hehehe, pěknej pokus, ale vedle. Spím přes den, protože jsem spíše noční tvor. Práce mě nutí dva dny z týdne být vzhůru, a už to mě stojí dost energie. Víš o tom, že tři hodiny denně spánku stačí?

jak komu, me teda ne, potebuju aspon 5... no nic, premyslim dal...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 00:51:10 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jak komu, me teda ne, potebuju aspon 5... no nic, premyslim dal...

Jak můžeš spát, když je venku tak krásná tma?

Pavlus
29. 1. 2008 / 00:53:43 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jak můžeš spát, když je venku tak krásná tma?

ja jsem taky jako nocni teda, ale kdyz vstavas o pul sedme, tak to dost dobre nejde do peti rano nespat... ja vim, ze ty bys to urcite zvladnul :D jooo, byly casy, kdy jsem do prace chodila na 2 odpoledne, to sem chodila pak spat klidne v pet...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 00:55:26 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ja jsem taky jako nocni teda, ale kdyz vstavas o pul sedme, tak to dost dobre nejde do peti rano nespat... ja vim, ze ty bys to urcite zvladnul :D jooo, byly casy, kdy jsem do prace chodila na 2 odpoledne, to sem chodila pak spat klidne v pet...

A proč už ty časy nejsou? To by bylo úplně skvělé...