Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
A proč už ty časy nejsou? To by bylo úplně skvělé...
prptoze ted ma knihovna otevreno jenom do ctyr, predtim mela do osmi... ale jak skonci zkouskovy, tak to tak zas bude, akorat teda ja uz asi budu chodit na osm furt... bleee... sem uplne mrtva rano vzdycky...
Pavlus napsal(a):
prptoze ted ma knihovna otevreno jenom do ctyr, predtim mela do osmi... ale jak skonci zkouskovy, tak to tak zas bude, akorat teda ja uz asi budu chodit na osm furt... bleee... sem uplne mrtva rano vzdycky...
Ale zase mě znáš! Kolik lidí jako já jsi poznala?
Logan napsal(a):
Ale zase mě znáš! Kolik lidí jako já jsi poznala?
takovych magoru? fakt nevim...
Pavlus napsal(a):
takovych magoru? fakt nevim...
Fňuk :-(
Logan napsal(a):
Fňuk :-(
no ja bych si to tak nebrala, ode me je to neco jako lichotka :D vidis, to me moc neznas jeste, jinak by ti to bylo jasny, ufnukanku...
Pavlus napsal(a):
no ja bych si to tak nebrala, ode me je to neco jako lichotka :D vidis, to me moc neznas jeste, jinak by ti to bylo jasny, ufnukanku...
Já fňukal vzteky!
Pavlus napsal(a):
to jde?
Je pravda, že je to spíš takové skučení, ale já jsem jen zvíře! Co by jsi čekala?
Logan napsal(a):
Je pravda, že je to spíš takové skučení, ale já jsem jen zvíře! Co by jsi čekala?
prestan s tim vykrucovanim a ponizovanim se, radsi nadhod nejake konstruktivni tema k debate. a proc me sakris nechces nechat toho chlapika jako zabit?
Pavlus napsal(a):
prestan s tim vykrucovanim a ponizovanim se, radsi nadhod nejake konstruktivni tema k debate. a proc me sakris nechces nechat toho chlapika jako zabit?
To jsi mě špatně pochopila, Já spíše vyhrožuji. Proč tě ho nenechám zabít? Proto! Prostě neumře! Už jsem rozhodl...