Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 1. 2008 / 01:27:37 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To jsi mě špatně pochopila, Já spíše vyhrožuji. Proč tě ho nenechám zabít? Proto! Prostě neumře! Už jsem rozhodl...

aaha, naraz je z toho vyhrozovani :D rozhodl... ja jsem se taky rozhodla, ale ustoupim teda... nech si ho zit! mas ho mit!

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
29. 1. 2008 / 01:29:33 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

aaha, naraz je z toho vyhrozovani :D rozhodl... ja jsem se taky rozhodla, ale ustoupim teda... nech si ho zit! mas ho mit!

No proto! Co posloucháš za hudbu?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
29. 1. 2008 / 01:31:48 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No proto! Co posloucháš za hudbu?

hihi, to je otazka z diskoteky, kdyz mi bylo 15 :D "ahoj, co poslouchas za hudbu a uz ti bylo 15?" :D

tak nejak kde co...
to vis zejo, ja ti to zas napisu a ty pak zas nic! takze pekne zacni ty...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 01:36:21 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hihi, to je otazka z diskoteky, kdyz mi bylo 15 :D "ahoj, co poslouchas za hudbu a uz ti bylo 15?" :D

tak nejak kde co...
to vis zejo, ja ti to zas napisu a ty pak zas nic! takze pekne zacni ty...

Hehehe, patnáct let, tak to bylo to poslední, co mě zajímalo. Nemám přímo vyhraněný styl. Různí se to od Davida Bowieho po Paula van Dyka, Prodigy, Chiasm, Fat Boye, Mobyho atd. To bych mohl jmenovat do zítřka...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
29. 1. 2008 / 01:40:25 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Hehehe, patnáct let, tak to bylo to poslední, co mě zajímalo. Nemám přímo vyhraněný styl. Různí se to od Davida Bowieho po Paula van Dyka, Prodigy, Chiasm, Fat Boye, Mobyho atd. To bych mohl jmenovat do zítřka...

to te nemuselo zajimat, protoze vis, kolik mi je :D

ja hlavne tak nejak ani nevim, co bych jmenovala, jsou veci, co posloucham 10 let (treba Nirvana a takovy podobny spise tvrdsiho razu) a pak se to dost meni podle nalady, treba nejake ska... ted mam obdobi trabandu :D

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 01:42:41 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

to te nemuselo zajimat, protoze vis, kolik mi je :D

ja hlavne tak nejak ani nevim, co bych jmenovala, jsou veci, co posloucham 10 let (treba Nirvana a takovy podobny spise tvrdsiho razu) a pak se to dost meni podle nalady, treba nejake ska... ted mam obdobi trabandu :D

Otákou by bylo, jestli ve věku nelžeš, ale holt ti musím věřit... Dračice...

Pavlus
29. 1. 2008 / 01:44:00 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Otákou by bylo, jestli ve věku nelžeš, ale holt ti musím věřit... Dračice...

hlavne by sis to mohl overit z dalsich zdroju treba...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 01:46:49 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

hlavne by sis to mohl overit z dalsich zdroju treba...

Narážíš na tu starou metodu věštění z vnitřností mrtvoly? To už jsem nedělal dlouho...

Pavlus
29. 1. 2008 / 01:49:39 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Narážíš na tu starou metodu věštění z vnitřností mrtvoly? To už jsem nedělal dlouho...

jo presne na tu, ta je totiz nejspolehlivejsi :D moje uchylka je zjistit si o lidech kde co, je to takovy adrenalinovy sport a zaroven dokazovani si neceho :D

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 01:51:10 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jo presne na tu, ta je totiz nejspolehlivejsi :D moje uchylka je zjistit si o lidech kde co, je to takovy adrenalinovy sport a zaroven dokazovani si neceho :D

Takové sestavování psychologického profilu?