Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
No to je super. A já tady čumákoval sám...
ty jo, ty sis to vzal k srdci to vstavani :D vis jak dlouho bude jeste svetlo? dloouuuhooo :D
konz napsal(a):
A odkud jsi jestli se můžu zeptat?
ze Skutče je to asi 30 km od pardubic...
Pavlus napsal(a):
ty jo, ty sis to vzal k srdci to vstavani :D vis jak dlouho bude jeste svetlo? dloouuuhooo :D
Nemám tě rád. Říkal jsem si, že ti ta práce rychleji uteče, ale to jsem dopadl. Všude je spoustu lidí a plno zvuků, na obloze je něco velkého a žhavého, hrozně z toho bolí oči, zkoušel jsem se schovat do tmy, ale tma nikde není. Schoval jsem se alespoň pod deku, ale to tolik nepomáhá...
konz napsal(a):
to jo, já zas kamion...
to sme dva...
Logan napsal(a):
Nemám tě rád. Říkal jsem si, že ti ta práce rychleji uteče, ale to jsem dopadl. Všude je spoustu lidí a plno zvuků, na obloze je něco velkého a žhavého, hrozně z toho bolí oči, zkoušel jsem se schovat do tmy, ale tma nikde není. Schoval jsem se alespoň pod deku, ale to tolik nepomáhá...
vzhledem k tomu, ze jsem podla, zla a skodoliba potvora... no dobre, je mi te trochu lito... kazdopadne dik, dneska se mi fakt nechce makat... PS: nevim jak u vas, ale tady teda nic velkyho a zhavyho videt neni...
Pavlus napsal(a):
vzhledem k tomu, ze jsem podla, zla a skodoliba potvora... no dobre, je mi te trochu lito... kazdopadne dik, dneska se mi fakt nechce makat... PS: nevim jak u vas, ale tady teda nic velkyho a zhavyho videt neni...
Já nevim co to je. Zkoušel jsem na to vrčet, ale nic platné.
Logan napsal(a):
Já nevim co to je. Zkoušel jsem na to vrčet, ale nic platné.
s tim nic nenadelas, ale muzes si to zkusit uzivat :D nekdy je celkem fajn :D odkud ses vubec ty? ja jako vim, cos vyplnil, ale to je siroky pojem...
Pavlus napsal(a):
s tim nic nenadelas, ale muzes si to zkusit uzivat :D nekdy je celkem fajn :D odkud ses vubec ty? ja jako vim, cos vyplnil, ale to je siroky pojem...
Já jsem z Plzně. Do Prahy jsem se odstěhoval před dávnou dobou...
Logan napsal(a):
Já jsem z Plzně. Do Prahy jsem se odstěhoval před dávnou dobou...
definuj davnou dobu, hej uz ti trochu rozumim, tady je teda zatazeno, ale ted jsem obarvila v dokumentu cast na zluto a uplne me to svihlo pres oci...
Pavlus napsal(a):
definuj davnou dobu, hej uz ti trochu rozumim, tady je teda zatazeno, ale ted jsem obarvila v dokumentu cast na zluto a uplne me to svihlo pres oci...
Jéé, zataženo! Tam bych chtěl být. No přestěhoval jsem se před čtyřmi roky, do Prahy vesměs jezdím něco přes sedm let...