Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 1. 2008 / 12:09:06 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No to je super. A já tady čumákoval sám...

ty jo, ty sis to vzal k srdci to vstavani :D vis jak dlouho bude jeste svetlo? dloouuuhooo :D

dement...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 1. 2008 / 12:13:11 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

A odkud jsi jestli se můžu zeptat?

ze Skutče je to asi 30 km od pardubic...

Simpsonovi: Ředitel školy
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
29. 1. 2008 / 12:13:58 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

ty jo, ty sis to vzal k srdci to vstavani :D vis jak dlouho bude jeste svetlo? dloouuuhooo :D

Nemám tě rád. Říkal jsem si, že ti ta práce rychleji uteče, ale to jsem dopadl. Všude je spoustu lidí a plno zvuků, na obloze je něco velkého a žhavého, hrozně z toho bolí oči, zkoušel jsem se schovat do tmy, ale tma nikde není. Schoval jsem se alespoň pod deku, ale to tolik nepomáhá...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
29. 1. 2008 / 12:15:42 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

to jo, já zas kamion...

to sme dva...

Simpsonovi: Ředitel školy
Pavlus
29. 1. 2008 / 12:16:20 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nemám tě rád. Říkal jsem si, že ti ta práce rychleji uteče, ale to jsem dopadl. Všude je spoustu lidí a plno zvuků, na obloze je něco velkého a žhavého, hrozně z toho bolí oči, zkoušel jsem se schovat do tmy, ale tma nikde není. Schoval jsem se alespoň pod deku, ale to tolik nepomáhá...

vzhledem k tomu, ze jsem podla, zla a skodoliba potvora... no dobre, je mi te trochu lito... kazdopadne dik, dneska se mi fakt nechce makat... PS: nevim jak u vas, ale tady teda nic velkyho a zhavyho videt neni...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 12:18:35 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

vzhledem k tomu, ze jsem podla, zla a skodoliba potvora... no dobre, je mi te trochu lito... kazdopadne dik, dneska se mi fakt nechce makat... PS: nevim jak u vas, ale tady teda nic velkyho a zhavyho videt neni...

Já nevim co to je. Zkoušel jsem na to vrčet, ale nic platné.

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
29. 1. 2008 / 12:20:23 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já nevim co to je. Zkoušel jsem na to vrčet, ale nic platné.

s tim nic nenadelas, ale muzes si to zkusit uzivat :D nekdy je celkem fajn :D odkud ses vubec ty? ja jako vim, cos vyplnil, ale to je siroky pojem...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 12:23:45 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

s tim nic nenadelas, ale muzes si to zkusit uzivat :D nekdy je celkem fajn :D odkud ses vubec ty? ja jako vim, cos vyplnil, ale to je siroky pojem...

Já jsem z Plzně. Do Prahy jsem se odstěhoval před dávnou dobou...

Pavlus
29. 1. 2008 / 12:25:23 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Já jsem z Plzně. Do Prahy jsem se odstěhoval před dávnou dobou...

definuj davnou dobu, hej uz ti trochu rozumim, tady je teda zatazeno, ale ted jsem obarvila v dokumentu cast na zluto a uplne me to svihlo pres oci...

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 12:28:07 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

definuj davnou dobu, hej uz ti trochu rozumim, tady je teda zatazeno, ale ted jsem obarvila v dokumentu cast na zluto a uplne me to svihlo pres oci...

Jéé, zataženo! Tam bych chtěl být. No přestěhoval jsem se před čtyřmi roky, do Prahy vesměs jezdím něco přes sedm let...