Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Od maminky je to nejlepší :-)
To jo no.
Pavlus napsal(a):
no jasne to v brne taky, nekdy se zadari... jsou lokality, kam nejak moc nikdo jit bydlet nechce a je tam nejvic nabidek... aj celkem hezky byty, v centru, ale jsou lide, co by se tam bali vylezt vecer z baraku...
Hehehe, většinou se lidé bojí vylézt kvůli mě...
Logan napsal(a):
to jseš tak hnusnej?...;-)
Pavlus napsal(a):
protoze maminka to vi vzdycky nejlip :D
Až na ty otázky. Proč v noci nespíš, proč kouříš, proč máš na šatech krev... To by jeden ježka porodil...
Logan napsal(a):
ty si fandis :D nevim proc by meli, kdyz se celou noc nehnes od kompu... co ty kua delas? mafiana s dvema 24hodinovyma smenama za tyden?
Logan napsal(a):
Až na ty otázky. Proč v noci nespíš, proč kouříš, proč máš na šatech krev... To by jeden ježka porodil...
to se maminkam nerika (a neukazuje)... aby z toho nemely tezkou hlavu...
konz napsal(a):
to jseš tak hnusnej?...;-)
No, můžou se se mnou strašit malé děti...
Pavlus napsal(a):
ty si fandis :D nevim proc by meli, kdyz se celou noc nehnes od kompu... co ty kua delas? mafiana s dvema 24hodinovyma smenama za tyden?
Už se zase ptáš na tohle?
Pavlus napsal(a):
:D to je dobré. Však ho se pak všichni bojí jak vypadá, protže nechrápe, čumí do kompu a pak vypadá jak vypadá...
Pavlus napsal(a):
to se maminkam nerika (a neukazuje)... aby z toho nemely tezkou hlavu...
Mám jednu chybu, neumím prát...