Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
24. 1. 2008 / 22:11:40 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no já myslím že ne. Jsem se celke izolovali... Postupně možna zmiznem úplně...
Ale to asi nehrozí:-)

A ostatní uživatelé se budou tumuto místu obloukem vyhýbat a strašit s ním svoje děti...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 1. 2008 / 22:12:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A ostatní uživatelé se budou tumuto místu obloukem vyhýbat a strašit s ním svoje děti...

nebo si ju budou postupně tisknout, a dávat třeba na cukřenku aby tolik nežrali...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
24. 1. 2008 / 22:16:12 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

nebo si ju budou postupně tisknout, a dávat třeba na cukřenku aby tolik nežrali...

Tohle za chvíli už bude zločin proti lidskosti! Kdy si do podpisu doplníš šestého apokalyptického jezdce?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
24. 1. 2008 / 22:19:06 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tohle za chvíli už bude zločin proti lidskosti! Kdy si do podpisu doplníš šestého apokalyptického jezdce?

uz ho tam mám...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
24. 1. 2008 / 22:20:55 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

uz ho tam mám...

Člověče, mám hlad, chce se mi na záchod a nemůžu. Proč mě Fruiko nevaroval, že Serialzone způsobuje závislost? PROČ???

konz
24. 1. 2008 / 22:22:18 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Člověče, mám hlad, chce se mi na záchod a nemůžu. Proč mě Fruiko nevaroval, že Serialzone způsobuje závislost? PROČ???

Jo no! taky bych si stěžoval.Tenhle týden jsem chodil spát ani nevím v kolik a to kvůli serialuzone. Jako je v klidu, ale ty závislosti...

konz
24. 1. 2008 / 22:23:09 (před 16 roky)
off

Hej měj se. Servus zdar a zas zítra. Jdu spát.
A dlouho tu nevyj...:-)

Logan
24. 1. 2008 / 22:24:05 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Jo no! taky bych si stěžoval.Tenhle týden jsem chodil spát ani nevím v kolik a to kvůli serialuzone. Jako je v klidu, ale ty závislosti...

Právě, před tím by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví...

Logan
24. 1. 2008 / 22:27:07 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Hej měj se. Servus zdar a zas zítra. Jdu spát.
A dlouho tu nevyj...:-)

Hehehe...

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
24. 1. 2008 / 23:52:57 (před 16 roky)
off

sem? nebo ja vam jako nechci narusovat vase soukrome vlakno, ty jo, vzdyt me to bylo blby aj cist :D

dement...