Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
no já myslím že ne. Jsem se celke izolovali... Postupně možna zmiznem úplně...
Ale to asi nehrozí:-)
A ostatní uživatelé se budou tumuto místu obloukem vyhýbat a strašit s ním svoje děti...
Logan napsal(a):
A ostatní uživatelé se budou tumuto místu obloukem vyhýbat a strašit s ním svoje děti...
nebo si ju budou postupně tisknout, a dávat třeba na cukřenku aby tolik nežrali...
konz napsal(a):
nebo si ju budou postupně tisknout, a dávat třeba na cukřenku aby tolik nežrali...
Tohle za chvíli už bude zločin proti lidskosti! Kdy si do podpisu doplníš šestého apokalyptického jezdce?
Logan napsal(a):
Tohle za chvíli už bude zločin proti lidskosti! Kdy si do podpisu doplníš šestého apokalyptického jezdce?
uz ho tam mám...
konz napsal(a):
uz ho tam mám...
Člověče, mám hlad, chce se mi na záchod a nemůžu. Proč mě Fruiko nevaroval, že Serialzone způsobuje závislost? PROČ???
Logan napsal(a):
Člověče, mám hlad, chce se mi na záchod a nemůžu. Proč mě Fruiko nevaroval, že Serialzone způsobuje závislost? PROČ???
Jo no! taky bych si stěžoval.Tenhle týden jsem chodil spát ani nevím v kolik a to kvůli serialuzone. Jako je v klidu, ale ty závislosti...
Hej měj se. Servus zdar a zas zítra. Jdu spát.
A dlouho tu nevyj...:-)
konz napsal(a):
Jo no! taky bych si stěžoval.Tenhle týden jsem chodil spát ani nevím v kolik a to kvůli serialuzone. Jako je v klidu, ale ty závislosti...
Právě, před tím by mělo varovat ministerstvo zdravotnictví...
konz napsal(a):
Hej měj se. Servus zdar a zas zítra. Jdu spát.
A dlouho tu nevyj...:-)
Hehehe...