Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Oluska napsal(a):
Myslím že větší guma jak já být fakt nemůžeš...
věř mi. Dneska jsem jel vlakem ze třídou do brna na vystavu. Na cestě tam jsme se všeci ožrali, pak jsme šli do hospy, tam si dva něco musli vyříkat tak tam ten jeden rozmlátil sklenky a celej stůl i s jejich obědem(našěstí tam nebyla třídni) pak někam vypadnul, ztratil se pak se zase našel a měl tak pořezanou ruku že to má tak minimálně na 8 stehu. a jak jsem mu ji vázal obvazem tak tam na mě koukalo pěkně čerstvé maso. a pak byl ještě problém ve vlaku. Jako třída jsme tam něco rozmlátili a vůbec nevím co tak že jsme zase platili tak blbí...
konz napsal(a):
věř mi. Dneska jsem jel vlakem ze třídou do brna na vystavu. Na cestě tam jsme se všeci ožrali, pak jsme šli do hospy, tam si dva něco musli vyříkat tak tam ten jeden rozmlátil sklenky a celej stůl i s jejich obědem(našěstí tam nebyla třídni) pak někam vypadnul, ztratil se pak se zase našel a měl tak pořezanou ruku že to má tak minimálně na 8 stehu. a jak jsem mu ji vázal obvazem tak tam na mě koukalo pěkně čerstvé maso. a pak byl ještě problém ve vlaku. Jako třída jsme tam něco rozmlátili a vůbec nevím co tak že jsme zase platili tak blbí...
Takže si měl celkem zajímavý den plný překvapení... :o)
konz napsal(a):
Když si to tady tak čtu tak musím s Oluskou souhlasit, v celku pozoruhodný den plný překvapení.
Abby napsal(a):
Když si to tady tak čtu tak musím s Oluskou souhlasit, v celku pozoruhodný den plný překvapení.
Skôr nočná mora...
Person napsal(a):
Skôr nočná mora...
Takhle by se to dalo také nazvat...
Abby napsal(a):
Takhle by se to dalo také nazvat...
Ale zase na druhou stranu je to zážitek na celý život :o)
Oluska napsal(a):
Ale zase na druhou stranu je to zážitek na celý život :o)
To teda jo, takovej den se zas nestává tak často.
Oluska napsal(a):
Takže si měl celkem zajímavý den plný překvapení... :o)
hmm no to jo. a ještě mě ke všemu bolí tlama z úterka z koncertu jak jsem byl. Jsem se trochu nepohodl s jednim volem...
Abby napsal(a):
To teda jo, takovej den se zas nestává tak často.
No u Konze bych si tím až tak jistá nebyla... :o)
Ale je pravda, že mě se ještě nic podobného nestalo a doufám že ani nestane... ;)
konz napsal(a):
hmm no to jo. a ještě mě ke všemu bolí tlama z úterka z koncertu jak jsem byl. Jsem se trochu nepohodl s jednim volem...
Už zase? ;) Co ti provedl?