Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Abby napsal(a):
To teda jo, takovej den se zas nestává tak často.
asi ho dlouho nezapomenu...
konz napsal(a):
asi ho dlouho nezapomenu...
Ve stáří budeš mít na co vzpomínat... ;)
Oluska napsal(a):
Ve stáří budeš mít na co vzpomínat... ;)
přímo nádherné vzpomínky na mládí...:o)
Oluska napsal(a):
Už zase? ;) Co ti provedl?
jsme šli s koncertu a začal něco kecat tak jsme mu slušně řekl ať se sklidní. no ale nepřestal tak jsem trochu pohrozil a pořád nadával mě, kámošovi a jak něco řekl na moji přítelkyní to už jsem nevydržel a jednu mu natáhnul, spadnul a jak se zvednul tak mi to začal vracet ve větším množství tak jsme se začali mlátit. A jelikož já měl Glady tak dopadl celkem špatně, jsem ho trochu nakopal a šel jsem pryč, s tím že je konec. a za chvilku přiběhl s nějakým klackem (celkem velkým) a přetáhnul mě přes hubu. a to už se přidal kamoš a borec to už nedal... ale klapačka mě bolí ještě dneska...
Abby napsal(a):
přímo nádherné vzpomínky na mládí...:o)
no těch už mám:D
konz napsal(a):
jsme šli s koncertu a začal něco kecat tak jsme mu slušně řekl ať se sklidní. no ale nepřestal tak jsem trochu pohrozil a pořád nadával mě, kámošovi a jak něco řekl na moji přítelkyní to už jsem nevydržel a jednu mu natáhnul, spadnul a jak se zvednul tak mi to začal vracet ve větším množství tak jsme se začali mlátit. A jelikož já měl Glady tak dopadl celkem špatně, jsem ho trochu nakopal a šel jsem pryč, s tím že je konec. a za chvilku přiběhl s nějakým klackem (celkem velkým) a přetáhnul mě přes hubu. a to už se přidal kamoš a borec to už nedal... ale klapačka mě bolí ještě dneska...
S tebou bych se teda do křížku dostat nechtěla, to bych z toho asi lehce nevyvázla... :o)
Oluska napsal(a):
S tebou bych se teda do křížku dostat nechtěla, to bych z toho asi lehce nevyvázla... :o)
ale jo. Já nejsem vůbec ten typ co by se rval. ale jak mě někdo naštve tak to už si nenechám...
konz napsal(a):
ale jo. Já nejsem vůbec ten typ co by se rval. ale jak mě někdo naštve tak to už si nenechám...
Tak to by si asi nenechal líbit nikdo.... ;)
Oluska napsal(a):
Tak to by si asi nenechal líbit nikdo.... ;)
jo no. já jen vypadám že to mám někde a pak najednou vystartuju a typoš je celkem mimo a nechápe. já sám taky někdy ne...
konz napsal(a):
jo no. já jen vypadám že to mám někde a pak najednou vystartuju a typoš je celkem mimo a nechápe. já sám taky někdy ne...
Za chvíli už nejspíš půjdu... :)