Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 4. 2008 / 20:51:04 (před 16 roky)
off
Abby napsal(a):

To teda jo, takovej den se zas nestává tak často.

asi ho dlouho nezapomenu...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
24. 4. 2008 / 20:52:14 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

asi ho dlouho nezapomenu...

Ve stáří budeš mít na co vzpomínat... ;)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Abby
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
24. 4. 2008 / 20:54:37 (před 16 roky)
off
Oluska napsal(a):

Ve stáří budeš mít na co vzpomínat... ;)

přímo nádherné vzpomínky na mládí...:o)

konz
24. 4. 2008 / 20:55:23 (před 16 roky)
off
Oluska napsal(a):

Už zase? ;) Co ti provedl?

jsme šli s koncertu a začal něco kecat tak jsme mu slušně řekl ať se sklidní. no ale nepřestal tak jsem trochu pohrozil a pořád nadával mě, kámošovi a jak něco řekl na moji přítelkyní to už jsem nevydržel a jednu mu natáhnul, spadnul a jak se zvednul tak mi to začal vracet ve větším množství tak jsme se začali mlátit. A jelikož já měl Glady tak dopadl celkem špatně, jsem ho trochu nakopal a šel jsem pryč, s tím že je konec. a za chvilku přiběhl s nějakým klackem (celkem velkým) a přetáhnul mě přes hubu. a to už se přidal kamoš a borec to už nedal... ale klapačka mě bolí ještě dneska...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
24. 4. 2008 / 20:57:16 (před 16 roky)
off
Abby napsal(a):

přímo nádherné vzpomínky na mládí...:o)

no těch už mám:D

Olca
24. 4. 2008 / 20:57:53 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jsme šli s koncertu a začal něco kecat tak jsme mu slušně řekl ať se sklidní. no ale nepřestal tak jsem trochu pohrozil a pořád nadával mě, kámošovi a jak něco řekl na moji přítelkyní to už jsem nevydržel a jednu mu natáhnul, spadnul a jak se zvednul tak mi to začal vracet ve větším množství tak jsme se začali mlátit. A jelikož já měl Glady tak dopadl celkem špatně, jsem ho trochu nakopal a šel jsem pryč, s tím že je konec. a za chvilku přiběhl s nějakým klackem (celkem velkým) a přetáhnul mě přes hubu. a to už se přidal kamoš a borec to už nedal... ale klapačka mě bolí ještě dneska...

S tebou bych se teda do křížku dostat nechtěla, to bych z toho asi lehce nevyvázla... :o)

konz
24. 4. 2008 / 20:59:11 (před 16 roky)
off
Oluska napsal(a):

S tebou bych se teda do křížku dostat nechtěla, to bych z toho asi lehce nevyvázla... :o)

ale jo. Já nejsem vůbec ten typ co by se rval. ale jak mě někdo naštve tak to už si nenechám...

Olca
24. 4. 2008 / 21:00:43 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

ale jo. Já nejsem vůbec ten typ co by se rval. ale jak mě někdo naštve tak to už si nenechám...

Tak to by si asi nenechal líbit nikdo.... ;)

konz
24. 4. 2008 / 21:05:37 (před 16 roky)
off
Oluska napsal(a):

Tak to by si asi nenechal líbit nikdo.... ;)

jo no. já jen vypadám že to mám někde a pak najednou vystartuju a typoš je celkem mimo a nechápe. já sám taky někdy ne...

Olca
24. 4. 2008 / 21:15:33 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo no. já jen vypadám že to mám někde a pak najednou vystartuju a typoš je celkem mimo a nechápe. já sám taky někdy ne...

Za chvíli už nejspíš půjdu... :)