Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 1. 2008 / 13:35:33 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

:) to taky... Viz můj fotr...

to neni tim, ze by se to nenaucil, ale protoze nemel duvod, kdyz to delala celej zivot ta zenska... muj se to taky naucil, kdyz mamka odesla...

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
29. 1. 2008 / 13:36:25 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

bohužel jsou mezi námi lidi co potřebujou aspoň jedno. Tím teď nemyslím Wolverína...

Docela przníš Rosomákovo jméno. Nemyslel jsi Wolwerina?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan
29. 1. 2008 / 13:37:17 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

jaj, chcu jit taky... ale ne, ja to vydrzim, jeste dve a pul hodky...

A já už byl!

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
29. 1. 2008 / 13:38:08 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

to neni tim, ze by se to nenaucil, ale protoze nemel duvod, kdyz to delala celej zivot ta zenska... muj se to taky naucil, kdyz mamka odesla...

ale celkově je můj fot lopata a to strašná...:-(

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
29. 1. 2008 / 13:39:11 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Docela przníš Rosomákovo jméno. Nemyslel jsi Wolwerina?

jj jsem se sekl o tlačítko na klavesnici...
ale jinak se to píše Wolverin...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Logan
29. 1. 2008 / 13:40:31 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jj jsem se sekl o tlačítko na klavesnici...
ale jinak se to píše Wolverin...

No to právě ne...

konz
29. 1. 2008 / 13:41:09 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

No to právě ne...

jj Wolverine....
Všude to tak máš

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2008 / 13:41:22
Logan
29. 1. 2008 / 13:44:06 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jj Wolverine....
Všude to tak máš

A to je ta chyba. Lidé jsou zblbý z toho, že se to překládá jako Rosomák, což je Wolverine, ale on byl Wolwerine. A nehádej se se mnou o X-menech, to nemůžeš vyhrát...

konz
29. 1. 2008 / 13:46:00 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A to je ta chyba. Lidé jsou zblbý z toho, že se to překládá jako Rosomák, což je Wolverine, ale on byl Wolwerine. A nehádej se se mnou o X-menech, to nemůžeš vyhrát...

Ja se nechcu hádat. Tak je to Rosomák s W...

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 1. 2008 / 13:46:00 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

ale celkově je můj fot lopata a to strašná...:-(

nekteri jo, no... ale to si za to muze zenska, ze si je nevycvicila, jaaj, bych teda nechtela chlapa, co ho nemuzes nechat doma tyden samotnyho...to je jak decko...

dement...