Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Oluska napsal(a):
Za chvíli už nejspíš půjdu... :)
já taky. Jdu si dát něco na tu tlamu a pokusím se usnout. ty se měj taky krásně. ahoj...
konz napsal(a):
já taky. Jdu si dát něco na tu tlamu a pokusím se usnout. ty se měj taky krásně. ahoj...
Měj se, ahoj :o)
brácho nazdar! jak to jde? já se ožral jako prase že ani nemůžu psát. mám depku, všichni mě s**** a pod...
konz napsal(a):
brácho nazdar! jak to jde? já se ožral jako prase že ani nemůžu psát. mám depku, všichni mě s***u a pod...
Předně si oprav to určité slovo, ale jinak koukám, že až na to přiopití jsme na tom stejně. Akorát tě tolik lidí nevadí...
Logan napsal(a):
Předně si oprav to určité slovo, ale jinak koukám, že až na to přiopití jsme na tom stejně. Akorát tě tolik lidí nevadí...
ani mi nemluv. Jsem u kamoše, všeci souloží a mě přítelkyně odjela domů... tak jsem se ožral jako prase...
když souložil ve čkole.....
konz napsal(a):
ani mi nemluv. Jsem u kamoše, všeci souloží a mě přítelkyně odjela domů... tak jsem se ožral jako prase...
když souložil ve čkole.....
Mě už spíš vadí osamění. Nemáš za kým jít...
Logan napsal(a):
Mě už spíš vadí osamění. Nemáš za kým jít...
jo tak to mě vadí pořád. Jak nemůžu nikam a ani za nikym tak to je úplně do***...
konz napsal(a):
jo tak to mě vadí pořád. Jak nemůžu nikam a ani za nikym tak to je úplně do***...
No jo no. Je fakt, že časem si v podstatě zvykneš, ale bolí to pořád....
Jak je možný, že se tu dneska nic neděje? :(
Oluska napsal(a):
Jak je možný, že se tu dneska nic neděje? :(
Protože je víkend...