Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 4. 2008 / 21:17:57 (před 16 roky)
off
Oluska napsal(a):

Za chvíli už nejspíš půjdu... :)

já taky. Jdu si dát něco na tu tlamu a pokusím se usnout. ty se měj taky krásně. ahoj...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
24. 4. 2008 / 21:22:47 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

já taky. Jdu si dát něco na tu tlamu a pokusím se usnout. ty se měj taky krásně. ahoj...

Měj se, ahoj :o)

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
konz
26. 4. 2008 / 03:38:56 (před 16 roky)
off

brácho nazdar! jak to jde? já se ožral jako prase že ani nemůžu psát. mám depku, všichni mě s**** a pod...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 4. 2008 / 03:43:46
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
26. 4. 2008 / 03:42:43 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

brácho nazdar! jak to jde? já se ožral jako prase že ani nemůžu psát. mám depku, všichni mě s***u a pod...

Předně si oprav to určité slovo, ale jinak koukám, že až na to přiopití jsme na tom stejně. Akorát tě tolik lidí nevadí...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 4. 2008 / 03:43:51
konz
26. 4. 2008 / 03:46:03 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Předně si oprav to určité slovo, ale jinak koukám, že až na to přiopití jsme na tom stejně. Akorát tě tolik lidí nevadí...

ani mi nemluv. Jsem u kamoše, všeci souloží a mě přítelkyně odjela domů... tak jsem se ožral jako prase...
když souložil ve čkole.....

Logan
26. 4. 2008 / 03:49:13 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

ani mi nemluv. Jsem u kamoše, všeci souloží a mě přítelkyně odjela domů... tak jsem se ožral jako prase...
když souložil ve čkole.....

Mě už spíš vadí osamění. Nemáš za kým jít...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
26. 4. 2008 / 13:23:04 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Mě už spíš vadí osamění. Nemáš za kým jít...

jo tak to mě vadí pořád. Jak nemůžu nikam a ani za nikym tak to je úplně do***...

Logan
26. 4. 2008 / 13:32:35 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo tak to mě vadí pořád. Jak nemůžu nikam a ani za nikym tak to je úplně do***...

No jo no. Je fakt, že časem si v podstatě zvykneš, ale bolí to pořád....

Olca
Redaktor | Cool level: 108 | Raymond 'Red' Reddington
26. 4. 2008 / 15:19:53 (před 16 roky)
off

Jak je možný, že se tu dneska nic neděje? :(

The Only Thing Necessary for the Triumph of Evil is that Good Men Do Nothing
Logan
26. 4. 2008 / 15:23:39 (před 16 roky)
off
Oluska napsal(a):

Jak je možný, že se tu dneska nic neděje? :(

Protože je víkend...