Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
:D jak jinak... Ale je pravda že člověka to většinou pobaví i když je to většinou neslušné...
Na to kašlu, hlavně že se zasměju...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Na to kašlu, hlavně že se zasměju...
tak to jo. Lidská nešikovnost je taky hodně vtipná...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
tak to jo. Lidská nešikovnost je taky hodně vtipná...
A lidské neštěstí ještě víc...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
A lidské neštěstí ještě víc...
to taky...to se pak člověk řeže smíchy....
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
to taky...to se pak člověk řeže smíchy....
Já se nerad řežu...
Logan napsal(a):
Já se nerad řežu...
ani smíchy?
konz napsal(a):
ani smíchy?
Abych pravdu řekl, tolik radosti v životě nemám...
Logan napsal(a):
Abych pravdu řekl, tolik radosti v životě nemám...
aha tak to je blbé... to já se většinou směju až nemůžu...
konz napsal(a):
aha tak to je blbé... to já se většinou směju až nemůžu...
To bych taky bral... :-(
Logan napsal(a):
To bych taky bral... :-(
někdy to zkus... i když teď na to třeba nemáš náladu ani čas,¨ale časem to přijde...