Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Zdarec lidi.Teda Konz fakt pěkné foto.Bych řekla, že vypadáš jinak, ale zas tak hrozný to neni.
Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
konz napsal(a):
ale jak je škodolibej....
To jo. Ale já a Frikeas už smíchy nemůžeme...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz napsal(a):
hmm to neni špatnej nápad...
Co? Dojedeš ke mě na minibiku???
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz napsal(a):
jako tu byly fotky od šesticifernýho?
tak když je najdete , můžete přidat...
Simpsonovi: Ředitel školy
konz napsal(a):
pavluška možná ještě nějaký má , tak třeba pošle...
Simpsonovi: Ředitel školy
konz napsal(a):
Toho nenajdeš, nikde fotky nemá.
Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
184268 napsal(a):
tak když je najdete , můžete přidat...
Tak to asi žádné mít nebudeš...
Frikeas napsal(a):
Toho nenajdeš, nikde fotky nemá.
Jeho jméno už mám, uvidím co mi to vyplivne...
184268 napsal(a):
pavluška možná ještě nějaký má , tak třeba pošle...
Má dvě a jednu mám na profilu... :-D