Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
6. 5. 2008 / 15:35:59 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

no tak posle tu druhou...

Tam jsem měl ještě delší vlasy. Hele, ty se rád potápíš?

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 5. 2008 / 15:36:37 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Tam jsem měl ještě delší vlasy. Hele, ty se rád potápíš?

jo docela mě to baví...

Simpsonovi: Ředitel školy
Logan
6. 5. 2008 / 15:40:36 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

jo docela mě to baví...

A máš rád Petra Břízu...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 5. 2008 / 16:00:27 (před 16 roky)
off

dal jsem si pivo, cigo a oběd. Tak že se mi to rozleželo v hlavě a zatím nemám v plánu tady dávat Loganovi fotky. Sice se směje, ale zatím tady žádne nedal... To spíše šesticiferáka...

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
6. 5. 2008 / 16:02:59 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

dal jsem si pivo, cigo a oběd. Tak že se mi to rozleželo v hlavě a zatím nemám v plánu tady dávat Loganovi fotky. Sice se směje, ale zatím tady žádne nedal... To spíše šesticiferáka...

Tak na to si počkáme:)

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
konz
6. 5. 2008 / 16:04:11 (před 16 roky)
off

No jak se říká "co se nelíbí tobě, nedělěj druhým, většinou se ti to vrátí" Viď Vladimíre!

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz
6. 5. 2008 / 16:06:35 (před 16 roky)
off
Frikeas napsal(a):

Tak na to si počkáme:)

no já už si našel šesticiféráká.... a celkem přemýšlím jestli tu dát ten odkaz...

Logan
6. 5. 2008 / 16:07:11 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

No jak se říká "co se nelíbí tobě, nedělěj druhým, většinou se ti to vrátí" Viď Vladimíre!

Já mám druhý vánoce, napřed Konz, pak šestičíslák!!!

Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
6. 5. 2008 / 16:09:17 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

no já už si našel šesticiféráká.... a celkem přemýšlím jestli tu dát ten odkaz...

Dej to sem.On tě sem taky dal.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 5. 2008 / 16:10:02 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A máš rád Petra Břízu...

je to můj hokejovej vzor...

Simpsonovi: Ředitel školy