Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
6. 5. 2008 / 16:19:56 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

pěkně mě urážíte , jen co je pravda...bylo to v 9 třídě...a bude mě 16...

To není urážka, ale drsnější fórek. Jen si to užívej, bůhví, kdo tu skončí další...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 15 | Christopher Turk
6. 5. 2008 / 16:20:14 (před 16 roky)
off
Frikeas napsal(a):

Odkdy jsi na patnáctky?Není to už pedofílie??

jo no to mi vlastně nedošlo že má 15! Kua tak to radši ruce prač... ale vypadá dobře....

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
Frikeas
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
6. 5. 2008 / 16:20:53 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

nn podle mě není...

U Konze je.Ikdyž on taky vypadá tak na těch patnáct.Ale je to lepší vypadat mladší než jste, protože až Vám bude tak 40 budou vám hádat 30.

Frikeas jméno mé...Sedmý apokalyptický jezdec...šílený lev...a asi bych si to měla už změnit na něco jiného, tak až najdu pohledný avatar tak jdu do změny
konz
6. 5. 2008 / 16:21:02 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

nj toi mám za svou ochotu...

tak, tak... ldo chce kam, kopneme ho do ři**

konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 5. 2008 / 16:21:39 (před 16 roky)
off
Frikeas napsal(a):

U Konze je.Ikdyž on taky vypadá tak na těch patnáct.Ale je to lepší vypadat mladší než jste, protože až Vám bude tak 40 budou vám hádat 30.

ženy to můžou brát jako lichotky...

Simpsonovi: Ředitel školy
184268
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
6. 5. 2008 / 16:22:12 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

jo no to mi vlastně nedošlo že má 15! Kua tak to radši ruce prač... ale vypadá dobře....

mně se taky líbí...

Simpsonovi: Ředitel školy
konz
6. 5. 2008 / 16:22:20 (před 16 roky)
off
Frikeas napsal(a):

hmm tak dík. dneska už jsidruhej člověk co mi to řekl... V obchodě jak jsem kupoval piva tak po mě taky chtěla občanku a ja na ni jako že jestli vypadam tak mladě a ona že na 17! sem myslel že se pos***. Jinak tam ty fotky jsou celkem staré. Min rok ...

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
6. 5. 2008 / 16:22:22 (před 16 roky)
off
konz napsal(a):

Patnáct? To je v poho, podle zákona už můžeš... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
konz
6. 5. 2008 / 16:22:39 (před 16 roky)
off
184268 napsal(a):

ženy to můžou brát jako lichotky...

alůe mě to celkem se**

konz
6. 5. 2008 / 16:22:58 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Patnáct? To je v poho, podle zákona už můžeš... :-D

ale jak vypadᚨ? jak peďaček...