Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
hmm tak dík. dneska už jsidruhej člověk co mi to řekl... V obchodě jak jsem kupoval piva tak po mě taky chtěla občanku a ja na ni jako že jestli vypadam tak mladě a ona že na 17! sem myslel že se pos***. Jinak tam ty fotky jsou celkem staré. Min rok ...
Hahaha.To nejsi jedinej komu se to stává.Po mě taky občas chtěj občanku.Ono dneska to ty prodavčky neodhadnou kolik ti je.Já bejt prodavčkou tak se taky zeptám:)
Frikeas napsal(a):
Hahaha.To nejsi jedinej komu se to stává.Po mě taky občas chtěj občanku.Ono dneska to ty prodavčky neodhadnou kolik ti je.Já bejt prodavčkou tak se taky zeptám:)
jo no... někdy je to průser...
Logan napsal(a):
Patnáct? To je v poho, podle zákona už můžeš... :-D
Vy jste děsný, vždyť je to ještě dítě.Ikdyž ona ta dnešní mládež je pár levlů výše než kdysi.
184268 napsal(a):
kolik ji mohlo bejt 35? :-)
jako te prodavačce? tak kolem 40...
konz napsal(a):
ale jak vypadᚨ? jak peďaček...
Prosim tě, to už je v poho...
Logan napsal(a):
Prosim tě, to už je v poho...
hmm no jak pro koho...
Frikeas napsal(a):
Vy jste děsný, vždyť je to ještě dítě.Ikdyž ona ta dnešní mládež je pár levlů výše než kdysi.
Asi tak. A dítě to už není...
konz napsal(a):
jako te prodavačce? tak kolem 40...
jo takhle ja to predtim blbe pochopil , myslel sem že když ti řekla že vypadas mlade tak ty jsi ji rekl ze vypada na 17...
konz napsal(a):
hmm no jak pro koho...
Ty seš estét. A to si říkáš upír...