Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Na to už jsem odpovídal v místnosti Emo, ale že jsi to ty, tak ti odpovím. Něco je z mých soukromých sbírek, něco mi posílají lidé na mail a něco sbírám na netu...
to sem poctěnej... A kolik set kusů sbírka činí? ( činí - tohle slovo sem už nepoužil dlouho)
xxmartinxx napsal(a):
to sem poctěnej... A kolik set kusů sbírka činí? ( činí - tohle slovo sem už nepoužil dlouho)
tohle je teprv pocta :D
xxmartinxx napsal(a):
Moc ne, asi dvacet giga. A jsem poctěn... :-)
Logan napsal(a):
Moc ne, asi dvacet giga. A jsem poctěn... :-)
to jich musí bejt zhruba hodně....
xxmartinxx napsal(a):
to jich musí bejt zhruba hodně....
Než jsem přišel o laptop, bylo jich něco kolem padesáti giga... :-(
Logan napsal(a):
Než jsem přišel o laptop, bylo jich něco kolem padesáti giga... :-(
No jo... Kolik bys to odhad počtem?
xxmartinxx napsal(a):
No jo... Kolik bys to odhad počtem?
Tak to se nedá spočítat. Já to nikdy nezvládl (došly mi drápy) a podle velikosti složky se to měřit nedalo, každý obrázek měl jinou velikost...
Logan napsal(a):
Tak to se nedá spočítat. Já to nikdy nezvládl (došly mi drápy) a podle velikosti složky se to měřit nedalo, každý obrázek měl jinou velikost...
Dyk když dáš vlastnosti, tak se ukáže i počet složek... no to je fuk... Počet "hodně" to myslim vystihuje.... Tolik nemá ani moje sbírka trailerů, a to sou mnohem vetší....
xxmartinxx napsal(a):
Dyk když dáš vlastnosti, tak se ukáže i počet složek... no to je fuk... Počet "hodně" to myslim vystihuje.... Tolik nemá ani moje sbírka trailerů, a to sou mnohem vetší....
By voko to bylo něco hodně přes sto tisíc, ale přesná suma by byla asi větší...
Logan napsal(a):
By voko to bylo něco hodně přes sto tisíc, ale přesná suma by byla asi větší...
To musíte sbírat po generace... hrůza pomyslet..