Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
tak v tom pripade se nic takoveho nestalo :D leda ze bys me sbalil v baru, ale ja (protoze nejsem zadna takova lehka) sem s tebou domu nesla, protoze jsi mi to neosvetlil, ze chces jenom vyprat, a myslel sis, ze na sex (nebo na cokoliv jineho) me nalakas lip :D
:D ty těch piv asi hodně sneseš co?
Pavlus napsal(a):
tak v tom pripade se nic takoveho nestalo :D leda ze bys me sbalil v baru, ale ja (protoze nejsem zadna takova lehka) sem s tebou domu nesla, protoze jsi mi to neosvetlil, ze chces jenom vyprat, a myslel sis, ze na sex (nebo na cokoliv jineho) me nalakas lip :D
Kdyby jsi mě někdy viděla, bylo by ti jasné, že sex je to poslední, co ode mne můžeš čekat. Spíš tak krev a rozsápané mrtvoly...
Logan napsal(a):
Kdyby jsi mě někdy viděla, bylo by ti jasné, že sex je to poslední, co ode mne můžeš čekat. Spíš tak krev a rozsápané mrtvoly...
:-) blázne... se nedivím že neumíš pustit ani pračku když každou zabiješ...
konz napsal(a):
a ja mu to přeju...
Dík :-)
Co říkáš na moji novou hodnost? Koukám, že ty už jsi zase spermař...
Hej lidi loučím se. Valim si užít, tak se tu mějte, hlidejte to tu a zdraec. Večer se tu zas objevím...
konz napsal(a):
:-) blázne... se nedivím že neumíš pustit ani pračku když každou zabiješ...
Sem jí zkoušel zapnout, ale akorát jsem jí poškrábal. Vrčet jsem na ní taky zkoušel a bylo to prd platné...
konz napsal(a):
:D ty těch piv asi hodně sneseš co?
jak kdy...
konz napsal(a):
Hej lidi loučím se. Valim si užít, tak se tu mějte, hlidejte to tu a zdraec. Večer se tu zas objevím...
Ok...
Logan napsal(a):
Dík :-)
Co říkáš na moji novou hodnost? Koukám, že ty už jsi zase spermař...
Jo no všim sem si. Ale nevím jak tobě ale mě se ty hodnosti zdaj byt nějaké slabší... Ruka na klávesnici... No přijde mi to trochu divné. Před tím se mi zdáli lepší krom toho spermaře....
Pavlus napsal(a):
jak kdy...
Buď jedno, nebo dvě...