Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Kdyby jsi mě někdy viděla, bylo by ti jasné, že sex je to poslední, co ode mne můžeš čekat. Spíš tak krev a rozsápané mrtvoly...
wow, tak to bych si asi fakt pamatovala, co?
dement...
Logan napsal(a):
Buď jedno, nebo dvě...
já vždy 2!
To první a poslední...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
Jo no všim sem si. Ale nevím jak tobě ale mě se ty hodnosti zdaj byt nějaké slabší... Ruka na klávesnici... No přijde mi to trochu divné. Před tím se mi zdáli lepší krom toho spermaře....
Uvidíme, jak se to vyvine...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Buď jedno, nebo dvě...
...petipiva :D
dement...
Pavlus napsal(a):
wow, tak to bych si asi fakt pamatovala, co?
No, faktem je, že na mě nikdo nezapomněl...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus napsal(a):
...petipiva :D
Hodně slabé a zvětralé :-)
Logan napsal(a):
No, faktem je, že na mě nikdo nezapomněl...
...to asi ne, kdyz to bylo to posledni, co videl pred smrti...
dement...
Logan napsal(a):
Hodně slabé a zvětralé :-)
nejvic... a do toho nejaky ten rum nebo merunku...
dement...
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2008 / 14:19:25
Pavlus napsal(a):
...to asi ne, kdyz to bylo to posledni, co videl pred smrti...
Hihihi, to ti je taková psina... Zkus to někdy...
Pavlus napsal(a):
nejvic... a do toho nejaky ten rum nebo merunku...
Jo slečna jede po hopsince?