Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Gabriela napsal(a):
My jsme akorát spáčovi pomalovali hlavu fiksama. :D
tak to jsem udělal několikrát... A jednou přišli holky a udělali z něj pěkně hnusného transfesťáka...on si toho nevšiml, a šel přes celé město domů a pak jsme jeli busem, každý na něj čuměl jak na mago*a a my se smáli přes celý bus. Ale vzal to dobře, má dobrej smysl pro hůmor...
konz napsal(a):
tak to jsem udělal několikrát... A jednou přišli holky a udělali z něj pěkně hnusného transfesťáka...on si toho nevšiml, a šel přes celé město domů a pak jsme jeli busem, každý na něj čuměl jak na mago*a a my se smáli přes celý bus. Ale vzal to dobře, má dobrej smysl pro hůmor...
Tohle tolik nevadí pokud to neuděláš liháčema. :)
Gabriela napsal(a):
Tohle tolik nevadí pokud to neuděláš liháčema. :)
hmm jo no. ale oni se většinou pletou ty fixy...:-D
konz napsal(a):
hmm jo no. ale oni se většinou pletou ty fixy...:-D
Dobrý je ještě naházet kolem spáče věci a nafotit ho. :D
Gabriela napsal(a):
Dobrý je ještě naházet kolem spáče věci a nafotit ho. :D
jo přesně tak. A nebo ho do něčeho zabali, pořípadně svázat a pak ho někam odnést a čekat až se probudí a příjde. :D
Jsme takhle kámoše přenesli do jiného bytu a byl úplně mimo...:D a ještě jsme tam dali nějaké holky co neznal:D to byla chláma:D
konz napsal(a):
jo přesně tak. A nebo ho do něčeho zabali, pořípadně svázat a pak ho někam odnést a čekat až se probudí a příjde. :D
Jsme takhle kámoše přenesli do jiného bytu a byl úplně mimo...:D a ještě jsme tam dali nějaké holky co neznal:D to byla chláma:D
Pak aby ses bál usnout! :D
Gabriela napsal(a):
Pak aby ses bál usnout! :D
jo no:D někdy je to nebezpečné...
konz napsal(a):
jo no:D někdy je to nebezpečné...
Jeden čas sem se radši v pokoji zamykala. :D
Gabriela napsal(a):
Jeden čas sem se radši v pokoji zamykala. :D
hmm to věřím... to já zase radší nechodil spát...