Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Hihihi, to ti je taková psina... Zkus to někdy...
no jo, uz jsem nad tim premyslela a asi zkusim... az me nekdo nasere... nebo jenom tak, to je mozna jeste lepsi, co?
Logan napsal(a):
Jo slečna jede po hopsince?
hopsinka? to je broskvova vodka, ne? merunka je normalni regulerni 40% goralka :D a jeste kdyz je domaci, tak ma aj vic...
Pavlus napsal(a):
no jo, uz jsem nad tim premyslela a asi zkusim... az me nekdo nasere... nebo jenom tak, to je mozna jeste lepsi, co?
I like my immortality...
Pavlus napsal(a):
hopsinka? to je broskvova vodka, ne? merunka je normalni regulerni 40% goralka :D a jeste kdyz je domaci, tak ma aj vic...
No jo vlastně. To víš, v tomhle se tolik nevyznám. Není to ani rum, ani whiskey...
Logan napsal(a):
Uvidíme, jak se to vyvine...
no vidis a uz ses jednicka :D jenom aby to neznamenalo neco jako: "kalousku nebo cunku (buhvi na koho to ukazoval) jsi jednicka!"
Logan napsal(a):
No jo vlastně. To víš, v tomhle se tolik nevyznám. Není to ani rum, ani whiskey...
ja taky moc ne... precejenom jsem vinarka...
Pavlus napsal(a):
no vidis a uz ses jednicka :D jenom aby to neznamenalo neco jako: "kalousku nebo cunku (buhvi na koho to ukazoval) jsi jednicka!"
No jo, já to úplně přehlédl. Taky se toho bojím...
Logan napsal(a):
No jo, já to úplně přehlédl. Taky se toho bojím...
ja myslim, ze by ses s tim mel pomalu smirit :D
Pavlus napsal(a):
ja taky moc ne... precejenom jsem vinarka...
Vinařka?
Pavlus napsal(a):
ja myslim, ze by ses s tim mel pomalu smirit :D
A nebo změnit hodnost :-)