Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Abby napsal(a):
Sis spletl mojí přezdívku s tvou....Logan vždycky prohraje...
Abby, ty by jsi neporazila ani chrousta...
Logan napsal(a):
Abby, ty by jsi neporazila ani chrousta...
Možná, ale vlka ano!
Abby napsal(a):
Možná, ale vlka ano!
Vlka už vůbec ne!!!
Logan napsal(a):
Vlka už vůbec ne!!!
Právě že vlci jsou proti mě naprostí amatéři!!!
Abby napsal(a):
Právě že vlci jsou proti mě naprostí amatéři!!!
Jedině amatéři v prohrávání, to jo...
Abby napsal(a):
V tomhle možná ano, ale v monopoly ne! :-D
v monopoly?... Jasně, jak si byla na nule,že si nemohla zaplatit ani hotely a baráčky? Aha slečna neporazitelná :D
Verča napsal(a):
v monopoly?... Jasně, jak si byla na nule,že si nemohla zaplatit ani hotely a baráčky? Aha slečna neporazitelná :D
Pravda vyšla najevo??? Povídej Verčo, to mě zajímá...
Logan napsal(a):
Pravda vyšla najevo??? Povídej Verčo, to mě zajímá...
:D n tak jsme hráli a znáš Monopoly Banking? Hrál sto?
Verča napsal(a):
:D n tak jsme hráli a znáš Monopoly Banking? Hrál sto?
Monopoly znám až moc dobře, pokračuj...
Logan napsal(a):
Monopoly znám až moc dobře, pokračuj...
fajn.. no a tam máš na začátek 15 milionů, a každá chce Pražský hrad a Karlův most, protože to je nejdražší, že.. a ona si kupovala všechny další, až ji nezbyly peníze na tyhle dva. Tak musela počkat, protože byla několikrát ve vezení.. a najednou měla peníze.. tak si koupila Pražák.. no a pak u těch dalších si koupila apartmány a následně hotely. No a když přišlo vyúčtování, tak hold neměla peníze.. Když je dostala, tak mě musela zaplatit za šlápnutí na mojí kartičku, ale taky vydělávala, protože jsem ji šlapala na ty její s hotely a pak se to celé vyvrbilo tak, že já měla 20 milionů a ona 0. Toť vše... stačí? :D