Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Pavlus
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
29. 1. 2008 / 14:34:24 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Vinařka?

po tatkovi :D ale co bydlim v brne, tak to dost flakam a vozim domu (domu do brna) jenom hotove vino bez prace...

dement...
Pavlus
29. 1. 2008 / 14:35:09 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A nebo změnit hodnost .-)

pravda, to nebude problem...

dement...
Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
29. 1. 2008 / 14:35:48 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

po tatkovi :D ale co bydlim v brne, tak to dost flakam a vozim domu (domu do brna) jenom hotove vino bez prace...

Ty asi budeš zajímavá dívčina...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan
29. 1. 2008 / 14:36:38 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

pravda, to nebude problem...

S tvojí a Konzovo pomocí určitě ne...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Pavlus
29. 1. 2008 / 14:37:39 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ty asi budeš zajímavá dívčina...

myslel jsi snad jen jediny okamzik, co se... jak to rict... asi potkavame... tady ze ne?

dement...
Pavlus
29. 1. 2008 / 14:38:01 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

S tvojí a Konzovo pomocí určitě ne...

rada ti pomuzu :D

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 14:40:16 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

myslel jsi snad jen jediny okamzik, co se... jak to rict... asi potkavame... tady ze ne?

Prostě mi jen příjdeš jako zajímavá dívčina...

Logan
29. 1. 2008 / 14:40:51 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

rada ti pomuzu :D

Děkuji...

Pavlus
29. 1. 2008 / 14:42:26 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Prostě mi jen příjdeš jako zajímavá dívčina...

tak dik :D taky nejses k zahozeni, ale zas bych te nechtela potkat nazivo, nedej boze, ze bys po mne chtel vyprat... jak mi tohle nekdo nekdy navrhne, tak mu seberu zbran a na miste zabiju :D protoze ja chci zit :D

dement...
Logan
29. 1. 2008 / 14:44:33 (před 16 roky)
off
Pavlus napsal(a):

tak dik :D taky nejses k zahozeni, ale zas bych te nechtela potkat nazivo, nedej boze, ze bys po mne chtel vyprat... jak mi tohle nekdo nekdy navrhne, tak mu seberu zbran a na miste zabiju :D protoze ja chci zit :D

Neboj, budu se ti vyhýbat. By se mohla stát nehoda a já bych si neměl s kým psát...