Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Logan napsal(a):
Vinařka?
po tatkovi :D ale co bydlim v brne, tak to dost flakam a vozim domu (domu do brna) jenom hotove vino bez prace...
Logan napsal(a):
A nebo změnit hodnost .-)
pravda, to nebude problem...
Pavlus napsal(a):
po tatkovi :D ale co bydlim v brne, tak to dost flakam a vozim domu (domu do brna) jenom hotove vino bez prace...
Ty asi budeš zajímavá dívčina...
Pavlus napsal(a):
pravda, to nebude problem...
S tvojí a Konzovo pomocí určitě ne...
Logan napsal(a):
Ty asi budeš zajímavá dívčina...
myslel jsi snad jen jediny okamzik, co se... jak to rict... asi potkavame... tady ze ne?
Logan napsal(a):
S tvojí a Konzovo pomocí určitě ne...
rada ti pomuzu :D
Pavlus napsal(a):
myslel jsi snad jen jediny okamzik, co se... jak to rict... asi potkavame... tady ze ne?
Prostě mi jen příjdeš jako zajímavá dívčina...
Pavlus napsal(a):
rada ti pomuzu :D
Děkuji...
Logan napsal(a):
Prostě mi jen příjdeš jako zajímavá dívčina...
tak dik :D taky nejses k zahozeni, ale zas bych te nechtela potkat nazivo, nedej boze, ze bys po mne chtel vyprat... jak mi tohle nekdo nekdy navrhne, tak mu seberu zbran a na miste zabiju :D protoze ja chci zit :D
Pavlus napsal(a):
tak dik :D taky nejses k zahozeni, ale zas bych te nechtela potkat nazivo, nedej boze, ze bys po mne chtel vyprat... jak mi tohle nekdo nekdy navrhne, tak mu seberu zbran a na miste zabiju :D protoze ja chci zit :D
Neboj, budu se ti vyhýbat. By se mohla stát nehoda a já bych si neměl s kým psát...