Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
3. 6. 2008 / 17:28:36 (před 16 roky)
off
Verča napsal(a):

fajn.. no a tam máš na začátek 15 milionů, a každá chce Pražský hrad a Karlův most, protože to je nejdražší, že.. a ona si kupovala všechny další, až ji nezbyly peníze na tyhle dva. Tak musela počkat, protože byla několikrát ve vezení.. a najednou měla peníze.. tak si koupila Pražák.. no a pak u těch dalších si koupila apartmány a následně hotely. No a když přišlo vyúčtování, tak hold neměla peníze.. Když je dostala, tak mě musela zaplatit za šlápnutí na mojí kartičku, ale taky vydělávala, protože jsem ji šlapala na ty její s hotely a pak se to celé vyvrbilo tak, že já měla 20 milionů a ona 0. Toť vše... stačí? :D

Jdete po nejdražších kartách??? Takový amaterismus, bych vás rozsekal obě dvě...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
3. 6. 2008 / 17:35:19 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Jdete po nejdražších kartách??? Takový amaterismus, bych vás rozsekal obě dvě...

cože? a co ty? po těch nejlevnějších??

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Logan
3. 6. 2008 / 17:38:19 (před 16 roky)
off
Verča napsal(a):

cože? a co ty? po těch nejlevnějších??

Po těch, které mají takové strategické rozložení, že na ně často protivníci lezou. I pokud chytneš daně za hotely a apartmány, máš na zaplacení. Kolik lidí jsem porazil tím, že jsem využil jejich zběsilosti po nejdražších kartách...

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Veri
3. 6. 2008 / 17:39:51 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Po těch, které mají takové strategické rozložení, že na ně často protivníci lezou. I pokud chytneš daně za hotely a apartmány, máš na zaplacení. Kolik lidí jsem porazil tím, že jsem využil jejich zběsilosti po nejdražších kartách...

ale to tak bere každý... to musíš uznat, možná máš logické myšlení a to tě nechává vítězem....

Logan
3. 6. 2008 / 17:44:38 (před 16 roky)
off
Verča napsal(a):

ale to tak bere každý... to musíš uznat, možná máš logické myšlení a to tě nechává vítězem....

Vlci jsou totiž hrozně záludní a mají za ušima!!! :-D

Veri
3. 6. 2008 / 17:45:27 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Vlci jsou totiž hrozně záludní a mají za ušima!!! :-D

tak akorát špínu, blechy a klíšťata :D

Logan
3. 6. 2008 / 17:50:18 (před 16 roky)
off
Verča napsal(a):

tak akorát špínu, blechy a klíšťata :D

Ne, vlci jsou narozdíl od vás lidí čistotní...

Veri
3. 6. 2008 / 17:51:52 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Ne, vlci jsou narozdíl od vás lidí čistotní...

no toto.. to je drzost!! :D ale určitě se tam něco najde :D

Logan
3. 6. 2008 / 17:57:17 (před 16 roky)
off
Verča napsal(a):

no toto.. to je drzost!! :D ale určitě se tam něco najde :D

Nee, Gabriela mi je před pár dnama prohlížela a nic...

Veri
3. 6. 2008 / 20:17:17 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Nee, Gabriela mi je před pár dnama prohlížela a nic...

tak to se určitě nedívala všude :D ale když tě prohlížela Gabriela, tak to určitě budeš čistý jako Mr. Proper :D

Editováno: 1x | Naposledy: 3. 6. 2008 / 20:17:25