Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
fajn.. no a tam máš na začátek 15 milionů, a každá chce Pražský hrad a Karlův most, protože to je nejdražší, že.. a ona si kupovala všechny další, až ji nezbyly peníze na tyhle dva. Tak musela počkat, protože byla několikrát ve vezení.. a najednou měla peníze.. tak si koupila Pražák.. no a pak u těch dalších si koupila apartmány a následně hotely. No a když přišlo vyúčtování, tak hold neměla peníze.. Když je dostala, tak mě musela zaplatit za šlápnutí na mojí kartičku, ale taky vydělávala, protože jsem ji šlapala na ty její s hotely a pak se to celé vyvrbilo tak, že já měla 20 milionů a ona 0. Toť vše... stačí? :D
Jdete po nejdražších kartách??? Takový amaterismus, bych vás rozsekal obě dvě...
Logan napsal(a):
Jdete po nejdražších kartách??? Takový amaterismus, bych vás rozsekal obě dvě...
cože? a co ty? po těch nejlevnějších??
Verča napsal(a):
cože? a co ty? po těch nejlevnějších??
Po těch, které mají takové strategické rozložení, že na ně často protivníci lezou. I pokud chytneš daně za hotely a apartmány, máš na zaplacení. Kolik lidí jsem porazil tím, že jsem využil jejich zběsilosti po nejdražších kartách...
Logan napsal(a):
Po těch, které mají takové strategické rozložení, že na ně často protivníci lezou. I pokud chytneš daně za hotely a apartmány, máš na zaplacení. Kolik lidí jsem porazil tím, že jsem využil jejich zběsilosti po nejdražších kartách...
ale to tak bere každý... to musíš uznat, možná máš logické myšlení a to tě nechává vítězem....
Verča napsal(a):
ale to tak bere každý... to musíš uznat, možná máš logické myšlení a to tě nechává vítězem....
Vlci jsou totiž hrozně záludní a mají za ušima!!! :-D
Logan napsal(a):
Vlci jsou totiž hrozně záludní a mají za ušima!!! :-D
tak akorát špínu, blechy a klíšťata :D
Verča napsal(a):
tak akorát špínu, blechy a klíšťata :D
Ne, vlci jsou narozdíl od vás lidí čistotní...
Logan napsal(a):
Ne, vlci jsou narozdíl od vás lidí čistotní...
no toto.. to je drzost!! :D ale určitě se tam něco najde :D
Verča napsal(a):
no toto.. to je drzost!! :D ale určitě se tam něco najde :D
Nee, Gabriela mi je před pár dnama prohlížela a nic...
Logan napsal(a):
Nee, Gabriela mi je před pár dnama prohlížela a nic...
tak to se určitě nedívala všude :D ale když tě prohlížela Gabriela, tak to určitě budeš čistý jako Mr. Proper :D