Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
sem? nebo ja vam jako nechci narusovat vase soukrome vlakno, ty jo, vzdyt me to bylo blby aj cist :D
Žádný strach, to je jen pro to, aby jsme neblokovali jiné místnosti. Jinak je to takové všehovšudy...
Logan napsal(a):
Žádný strach, to je jen pro to, aby jsme neblokovali jiné místnosti. Jinak je to takové všehovšudy...
tak to je v poradku, uz se nebojim :D
Pavlus napsal(a):
tak to je v poradku, uz se nebojim :D
Bát se mám já tebe...
Logan napsal(a):
Bát se mám já tebe...
jo vlastne, sem zapomnela malem... tak co? nejake zajimave novinky za ty tri ctyri hodky, co su pryc?
Pavlus napsal(a):
jo vlastne, sem zapomnela malem... tak co? nejake zajimave novinky za ty tri ctyri hodky, co su pryc?
Ani ne, znáš to, klasický všední den. Co ty?
Logan napsal(a):
Ani ne, znáš to, klasický všední den. Co ty?
ze me se na chvili stala zena a prodrbala sem s kamoskou tech nekolik hodin v hospode :D chlapy zasra**y :D
Pavlus napsal(a):
ze me se na chvili stala zena a prodrbala sem s kamoskou tech nekolik hodin v hospode :D chlapy zasra**y :D
Co máš proti chlapům?
Logan napsal(a):
Co máš proti chlapům?
vubec nic, fakt :D bych bez nich neprezila, protoze bych se nemela s kym kamaradit... boze, to je hrozna predstava, kamaradit se s bandou marek... jaaj...
Pavlus napsal(a):
vubec nic, fakt :D bych bez nich neprezila, protoze bych se nemela s kym kamaradit... boze, to je hrozna predstava, kamaradit se s bandou marek... jaaj...
A co bestie?