Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
to už si mi říkala včera.. :D
No jo, ale právě, když se vypl SZ tak jsem to psala a tedy jsem to tu musela dát...;)
Abby napsal(a):
No jo, ale právě, když se vypl SZ tak jsem to psala a tedy jsem to tu musela dát...;)
:D jj ale už to je ohrané :D
Verča napsal(a):
:D jj ale už to je ohrané :D
Ty jsi ale...a co dáme dnes souboj v Monopoly?? Tě rozdrtím, že budeš potom ještě týden brečet...:)
Abby napsal(a):
Ty jsi ale...a co dáme dnes souboj v Monopoly?? Tě rozdrtím, že budeš potom ještě týden brečet...:)
jj dneska.....
Abby napsal(a):
čekáme na ségru s autem.. tě prozvoním a přiˇs Tarou... Mám pro Rafiho překvapení..
Verča napsal(a):
čekáme na ségru s autem.. tě prozvoním a přiˇs Tarou... Mám pro Rafiho překvapení..
Tak jo....už se těším....
Abby napsal(a):
jedeme!! Tak pak až přijedu, tak tě prozvoním... Ahoj zatím, a vem Taru, pudem asi k vodě...
Abby napsal(a):
Tak jo....už se těším....
A PŘINESU KONEČNĚ TEN DÁREK pro Taru :D
Verča napsal(a):
jedeme!! Tak pak až přijedu, tak tě prozvoním... Ahoj zatím, a vem Taru, pudem asi k vodě...
Tak dojeďte....a připrav se na prohru! :-D