Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
to si jen myslíš....... :D
Však po tomto souboji co se odehrál ani ne před hodinou si odešla jako poražená a já jako vítěz, takže já nemyslím, já vím!
Abby napsal(a):
Však po tomto souboji co se odehrál ani ne před hodinou si odešla jako poražená a já jako vítěz, takže já nemyslím, já vím!
nooooo, kdyby tam nebyla KATKA, tak bych tě porazila!
Verča napsal(a):
nooooo, kdyby tam nebyla KATKA, tak bych tě porazila!
To určitě! Kdyby tam nebyla tak by jsi skončila ještě hůř!
Abby napsal(a):
To určitě! Kdyby tam nebyla tak by jsi skončila ještě hůř!
ee, kdyby tam nebyla tak bych měla ještě víc jak 20 milionů,jak sem mělA MINULW
Verča napsal(a):
ee, kdyby tam nebyla tak bych měla ještě víc jak 20 milionů,jak sem mělA MINULW
No jasně jasně....Pokud vím tak si měla nejmíň peněz i budov....a já nejvíc! Takže kdyby jsme Katku vynechali neměla by jsi proti mě nejmenší šanci!
Abby napsal(a):
No jasně jasně....Pokud vím tak si měla nejmíň peněz i budov....a já nejvíc! Takže kdyby jsme Katku vynechali neměla by jsi proti mě nejmenší šanci!
...
kdyby sme ji vynechali, tak bych měla vác budov, tím víc hotelů,a tím víc peněz...
Verča napsal(a):
...
kdyby sme ji vynechali, tak bych měla vác budov, tím víc hotelů,a tím víc peněz...
Ty prosímtě! Nefantazíruj už!!!
Abby napsal(a):
Ty prosímtě! Nefantazíruj už!!!
to je pravda, to není žádné fantazírování.... ;)
Verča napsal(a):
to je pravda, to není žádné fantazírování.... ;)
Nefantazíruj a nefantazíruj! Neměj hlavu stále v oblacích!!!
Abby napsal(a):
Nefantazíruj a nefantazíruj! Neměj hlavu stále v oblacích!!!
cože já?? spíš ty... kdo chce mít 5 psů? TY! Kdo chce bydlet v Americe? TY! Kdo chce mít chvnou stanici BSP? TY! ......