Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
184268 napsal(a):
aby ses potom nedivila :-)
ale, co by mi udělal.. zase by mi smazal příspěvky, nebo by mě smazal celou.. no
Verča napsal(a):
ale, co by mi udělal.. zase by mi smazal příspěvky, nebo by mě smazal celou.. no
jj presne to..
184268 napsal(a):
jj presne to..
nevadí, tak se zaregistruju znovu..
Verča napsal(a):
jj, přesně, ať se koukne na sebe :D
Já vím, že je mi míň než vám, ale taky tu nepíšu, že mám ráda pivo Plzeň, a že mám raději víno červené, než bílé atd...
Abby napsal(a):
Já vím, že je mi míň než vám, ale taky tu nepíšu, že mám ráda pivo Plzeň, a že mám raději víno červené, než bílé atd...
já tu píšu jenom tak.. víno mi nechutná.. jsem se zeptala, tak na to musím taky odpovědět ne.. ty bys tu mohla taky napsat, co máš ráda..
Verča napsal(a):
já tu píšu jenom tak.. víno mi nechutná.. jsem se zeptala, tak na to musím taky odpovědět ne.. ty bys tu mohla taky napsat, co máš ráda..
Jsem asi jako málo lidí v mém věku rozumná a nijak se neopíjím...napiju se svátečně je to až k neuvěření, když se něčeho dotknu, a to co mi chutná sem vypisovat nebudu...
Abby napsal(a):
Jsem asi jako málo lidí v mém věku rozumná a nijak se neopíjím...napiju se svátečně je to až k neuvěření, když se něčeho dotknu, a to co mi chutná sem vypisovat nebudu...
taky, nejsem alkoholička :D spíš svátečně..
Abby napsal(a):
v životě sem se neopil, tak alkoholik taky nejsem...
184268 napsal(a):
taky ne.. nic mi nechutná asi jen pivo
184268 napsal(a):
Však já neříkám, že jste alkoholici nebo něco podobnýho-to ne...jen, že jste nějací znalci...:-D