Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
ja se smeji pri kazde prilezitosti (nekdy aj kdyz se to nehodi...), takze pri tehle taky...
Je fakt, že máš takt jako řeznickej čokl, ale neznám lepší psinu, než se chechtat na hřbitově...
Logan napsal(a):
Je fakt, že máš takt jako řeznickej čokl, ale neznám lepší psinu, než se chechtat na hřbitově...
a co bys tam chtel delat jako jinyho?
(hlavne kdyz se ti pul hritova jmenuje rodina Pičova... to jsem myslela, ze fakt umru :D)
Pavlus napsal(a):
a co bys tam chtel delat jako jinyho?
Kdysi dávno, ale to už je hodně dlouho, jsem si na hřbitově ověřoval určité rituály...
Logan napsal(a):
Kdysi dávno, ale to už je hodně dlouho, jsem si na hřbitově ověřoval určité rituály...
jake?
Pavlus napsal(a):
jake?
Muhahaha, to se sem opravdu nehodí. A hlavně nevím, kdo je na druhém konci klávesnice...
Logan napsal(a):
Muhahaha, to se sem opravdu nehodí. A hlavně nevím, kdo je na druhém konci klávesnice...
ja...
Pavlus napsal(a):
ja...
No a tebe právě tolik neznám. Hlavně netuším, kdo jiný ještě naslouchá...
Logan napsal(a):
No a tebe právě tolik neznám. Hlavně netuším, kdo jiný ještě naslouchá...
no jo, ja vim ze by to dalo praci vymyslet, tak se radsi vykrucujes...
Pavlus napsal(a):
no jo, ja vim ze by to dalo praci vymyslet, tak se radsi vykrucujes...
To byl hodně slabej pokus mě donutit popsat rituál sloužící k probuzení mrtvých...
Logan napsal(a):
To byl hodně slabej pokus mě donutit popsat rituál sloužící k probuzení mrtvých...
no to mi uplne staci, to ja zas nepotrebuju vedet podrobnosti, jenom jsem chtela vedet tak nejak vseobecne druh toho ritualu. Poslouchej, ty mas vubec takove rozporuplne cile, porad bys zabijel a pak zase probouzel... no ono vlastne, aby bylo co zabijet, ze?