Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
řád jak řád, ale když je třeba tak nezájem a vykopnu ho...
tak to musím být, taky to tak občas dělám...
184268 napsal(a):
tak to musím být, taky to tak občas dělám...
však jak jinak? když to nejde po dobrý, tak to musí jít po zlým...
konz napsal(a):
však jak jinak? když to nejde po dobrý, tak to musí jít po zlým...
a jak se říká co nejde silou, jde ještě větší silou...
184268 napsal(a):
a jak se říká co nejde silou, jde ještě větší silou...
tak tak, a když to nejde už ani tak, tak jednoduše co je po ruce tak mlátim, sekám, řežu a nevím co ještě až z toho něčeho není vůbec nic.... a pak mám klid a jsem spokojenej...
konz napsal(a):
tak tak, a když to nejde už ani tak, tak jednoduše co je po ruce tak mlátim, sekám, řežu a nevím co ještě až z toho něčeho není vůbec nic.... a pak mám klid a jsem spokojenej...
tomu rozumím :-)
184268 napsal(a):
tomu rozumím :-)
aby ne že? :D
konz napsal(a):
aby ne že? :D
:-D bez netu a počítače sem jako silnej kuřák bez cigarety...
Zdravím, chci se jen zeptat co je s Loganem? Pořád mu nejde internet? Protože, ehm, mi dluží, ehm, Pulp Fiction:D Za výhru v soutěži. Ale jako nespěchá to, jen chci vědět, jestli má někdo bližší informace, co s ním je?
Paulinho napsal(a):
Zdravím, chci se jen zeptat co je s Loganem? Pořád mu nejde internet? Protože, ehm, mi dluží, ehm, Pulp Fiction:D Za výhru v soutěži. Ale jako nespěchá to, jen chci vědět, jestli má někdo bližší informace, co s ním je?
net mu jde, asi zapomněl, že ti něco dluží :-) Tak mi napiš zprávu.. to bude asi nejlepší
Verča napsal(a):
net mu jde, asi zapomněl, že ti něco dluží :-) Tak mi napiš zprávu.. to bude asi nejlepší
Ale když mu jde net, jakto že se vůbec nepřipojuje tady na serialzone? Jsem ho tu neviděl že by byl online?!?!