Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Verča napsal(a):
to bude.. teď ho aspoň můžeš překonat v tom, že jsi na webu sám.. ;)
od tý doby co tady není, tak se mi ani jednou nepovedlo být tu sám...
184268 napsal(a):
od tý doby co tady není, tak se mi ani jednou nepovedlo být tu sám...
no vidis, já tu jsem po tynu, a stejne jsem se zapsal do několika místností a je mi dopbre, jsem v hospe a konečně jsem se dostal na internet. jinak jsem neměl šanci. tak se mějte a když tak pište....
konz napsal(a):
no vidis, já tu jsem po tynu, a stejne jsem se zapsal do několika místností a je mi dopbre, jsem v hospe a konečně jsem se dostal na internet. jinak jsem neměl šanci. tak se mějte a když tak pište....
jasně my píšeme, ale nikdo neodepisuje.. ty se taky měj dobře.. a ty taky piš!
konz napsal(a):
spoleh...
184268 napsal(a):
spoleh...
už jsem tu zas a i s vlastním počítačem a netem. Konečně. jak jste se tu pořád měli?
konz napsal(a):
už jsem tu zas a i s vlastním počítačem a netem. Konečně. jak jste se tu pořád měli?
ale scelkem to šlo...
184268 napsal(a):
ale scelkem to šlo...
celkem? Tak aspoň že tak... Logan už tu taky dlouho nebyl co?
konz napsal(a):
celkem? Tak aspoň že tak... Logan už tu taky dlouho nebyl co?
nemá ten modem... jinak by tu byl od rána do večera...
Verča napsal(a):
nemá ten modem... jinak by tu byl od rána do večera...
jo no. já si taky myslím. sem tam ho vidím na icq. Ale třeba zase je t v poho že tu není. To aspoň se můžem všichni snažit ho dohnat v příspěvcíh:D
konz napsal(a):
jo no. já si taky myslím. sem tam ho vidím na icq. Ale třeba zase je t v poho že tu není. To aspoň se můžem všichni snažit ho dohnat v příspěvcíh:D
to jo.. ale některým to bude trvat teda dlouho :-D ale ty ho určitě doženeš ;)