Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
:D jo no bohužel, ale zase Logana pěkně vypekl. Logan ho chtěl sežratm, a můj pes ho začal znásilňovat, Logan se tak lekl že utekl.
Hej a co říkaš na můj novej avatar?
ty jo, tvůj pes musí být hodně dobrej, žeby zahnal někoho jako Logan... a jinak ten avatar je v jistém smyslu fajn, ale k tobě se mi nehodí
konz napsal(a):
:D jo no bohužel, ale zase Logana pěkně vypekl. Logan ho chtěl sežratm, a můj pes ho začal znásilňovat, Logan se tak lekl že utekl.
Hej a co říkaš na můj novej avatar?
nj avatar, vypada podobne jako tvoje soucasny obdobi...:-D
184268 napsal(a):
nj avatar, vypada podobne jako tvoje soucasny obdobi...:-D
tak, tak, Neboj až se trochu vzpamatuju tak tam bude zase moje podobizna s doutňasem v tlamě...;-)
Verča napsal(a):
ty jo, tvůj pes musí být hodně dobrej, žeby zahnal někoho jako Logan... a jinak ten avatar je v jistém smyslu fajn, ale k tobě se mi nehodí
a to jako proč??
konz napsal(a):
a to jako proč??
nevím, prostě nehodí... jsem zvyklá na ten starý.. ale holt si budu muset zvyknout..
Verča napsal(a):
nevím, prostě nehodí... jsem zvyklá na ten starý.. ale holt si budu muset zvyknout..
to budeš muset, a nebo alespoň do nějakoé určité doby
konz napsal(a):
to budeš muset, a nebo alespoň do nějakoé určité doby
no jo.. stane se... za chvíli zas tam budeš mít něco jiného .-)
Verča napsal(a):
no jo.. stane se... za chvíli zas tam budeš mít něco jiného .-)
tak jasně, u¨ž mám jeden vyhlídnutej, je to taková pěkná ruuka která má zvednutý prostředníček, ale pak mě napadlo že by si to někteří uživatelé mohli myslet jinak než to je tak jsem ho tu radši nedal...:-)
konz napsal(a):
tak jasně, u¨ž mám jeden vyhlídnutej, je to taková pěkná ruuka která má zvednutý prostředníček, ale pak mě napadlo že by si to někteří uživatelé mohli myslet jinak než to je tak jsem ho tu radši nedal...:-)
noo, tohle je rozhodně lepší :-)