Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
co? ta ruka? nebo to srdíčko?
když říkám tohle, tak myslíš srdíčko.. kdybych řekla tamto, tak ruka.. ne? Logika! :-D
Verča napsal(a):
když říkám tohle, tak myslíš srdíčko.. kdybych řekla tamto, tak ruka.. ne? Logika! :-D
tak jasně, akorát že já měl včera depku jak krava tak že jsem včera nebyl schopnej přemýšlet ani nad tím kolik je 5+5
konz napsal(a):
tak jasně, akorát že já měl včera depku jak krava tak že jsem včera nebyl schopnej přemýšlet ani nad tím kolik je 5+5
no jo, depku myslíš, ž jsi byl opilej? Jako vždycky? :-D
Co je pořád s tím Loganem? Ukáže se tu vůbec ještě? To mu jako pořád nejde ten internet? To už pěkně dlouho. Byl totiž stálice tohohle webu a teď se po něm slehla zem.
Paulinho napsal(a):
Co je pořád s tím Loganem? Ukáže se tu vůbec ještě? To mu jako pořád nejde ten internet? To už pěkně dlouho. Byl totiž stálice tohohle webu a teď se po něm slehla zem.
prý že má modem, ale pokaženej, tak homusí jít reklamovat... Ale říkal, že v půlce září by mohl mít ten net už zpravenej, tak uvidíme :-)
Verča napsal(a):
no jo, depku myslíš, ž jsi byl opilej? Jako vždycky? :-D
Haha... Opilej jsem nebyl ani nepamatuju
Verča napsal(a):
prý že má modem, ale pokaženej, tak homusí jít reklamovat... Ale říkal, že v půlce září by mohl mít ten net už zpravenej, tak uvidíme :-)
No jo no. uvidíme až se tu zase objebí zablešenej vlček:-)
konz napsal(a):
Haha... Opilej jsem nebyl ani nepamatuju
Ooo co se stalo???!! Snad neabstinuješ?! :-D
Verča napsal(a):
Ooo co se stalo???!! Snad neabstinuješ?! :-D
HAHA!!! není už ani čas se ožrat. Už je to špatné....