Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Pavlus napsal(a):
no to mi uplne staci, to ja zas nepotrebuju vedet podrobnosti, jenom jsem chtela vedet tak nejak vseobecne druh toho ritualu. Poslouchej, ty mas vubec takove rozporuplne cile, porad bys zabijel a pak zase probouzel... no ono vlastne, aby bylo co zabijet, ze?
Už dlouho je mým snem mít armádu nemrtvých. Ale něco zřejmě dělám špatně. Ale já mám trpělivost, jednou se to povede...
Logan napsal(a):
Už dlouho je mým snem mít armádu nemrtvých. Ale něco zřejmě dělám špatně. Ale já mám trpělivost, jednou se to povede...
to urcite pozname :D no nic, koncim v praci a valim dom, za pul hod su tu zas...
Pavlus napsal(a):
to urcite pozname :D no nic, koncim v praci a valim dom, za pul hod su tu zas...
Ok...
Opet jsem zde!
konz napsal(a):
Opet jsem zde!
A já sem tu furt! Tedy pořád!
Logan napsal(a):
A já sem tu furt! Tedy pořád!
nic nového...:-)
konz napsal(a):
nic nového...:-)
Teda!
Logan napsal(a):
Teda!
a ne? Ani fruiko tu není tak často jak ty...:-)
nevíš jak ti smajly?
konz napsal(a):
a ne? Ani fruiko tu není tak často jak ty...:-)
nevíš jak ti smajly?
Fruiko má na starosti dva weby a pokud mě paměť neklame, má zrovna zkouškové. Takže musíš vyderžať...
Logan napsal(a):
Fruiko má na starosti dva weby a pokud mě paměť neklame, má zrovna zkouškové. Takže musíš vyderžať...
oo tak t mu nezávidím...