Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
a chtěl by si spát s každou bohyní, jak to dělal Zeus, že :-D
no to zas ne, na to mi stačí moje bohyně...
konz. Simpsoni - Majorus Starostus. šestý Apokalyptický jezdec. Krvežíznivej Upír...Věčně hladovej. Totálně urýpanej a protivnej chlap...
konz napsal(a):
no to zas ne, na to mi stačí moje bohyně...
no ale i bohémský život přináší něco dobrého ;)
Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Veri napsal(a):
no ale i bohémský život přináší něco dobrého ;)
Co?
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
Co?
nic! Vidím, že ses tu po dlouhé době zase ukázal..
Veri napsal(a):
nic! Vidím, že ses tu po dlouhé době zase ukázal..
No jo... Po hodně dlouhé době...
But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Logan napsal(a):
No jo... Po hodně dlouhé době...
no to teda.. tak.. Vítej zpět mezi námi!
Veri napsal(a):
no to teda.. tak.. Vítej zpět mezi námi!
Děkuji... Teď už jsou snad problémy s netem nadobro vyřešené a budu se tu objevovat častěji...
Logan napsal(a):
Děkuji... Teď už jsou snad problémy s netem nadobro vyřešené a budu se tu objevovat častěji...
a zase to začíná.. to tvoje noční číhání.. :-D
Veri napsal(a):
a zase to začíná.. to tvoje noční číhání.. :-D
Přesně tak... :-D