Diskuzní fórum

Logan a Konz

Netrpíme sprostá slova.

V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!

Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.

Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.

CAPS LOCK je zlo.

Logan
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 16 | Number 6
30. 10. 2008 / 19:37:17 (před 16 roky)
off
Veri napsal(a):

oo to je milé, nám po tobě taky ;) ale dalo se to přežít ;)

To já měl s tím přežíváním problémy... :-D

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 10. 2008 / 19:39:37 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

To já měl s tím přežíváním problémy... :-D

stane se, ale už to je doufám v poho, ne?

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Logan
30. 10. 2008 / 19:41:28 (před 16 roky)
off
Veri napsal(a):

stane se, ale už to je doufám v poho, ne?

Copa já vim???

But with all great things comes a great responsibility, That of Cloudsdale's being weather stability. How, you ask, are they up to the task, To which the answer is in a simple facility...
Veri
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 10. 2008 / 19:42:01 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Copa já vim???

hmm.. to máš vědět..

Simpsnovi: Servírka u Vočka. A taky hlavní kronikářka Springfieldu! *Dreamer*
Logan
30. 10. 2008 / 19:45:46 (před 16 roky)
off
Veri napsal(a):

hmm.. to máš vědět..

To jsem nevěděl snad nikdy... :-D

Paulinho
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
30. 10. 2008 / 19:46:27 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

A vida... Stojí to za to?

Tak pro fanoušky hry , kteří to znají, to možná nebude to pravé ořechové. Je to celkem osekaný ten děj, to je ale jasné, bo kdyby tam mělo být všechno co ve hře tak je to bezmála na 3 hodiny. A z toho důvodu tam taky chybí nějaké důležité postavy - Alfred Woden, Vinie Goggniti tam nemá ani jednu svou vtipnou hlášku, ba co víc, on tam není vůbec!!!:D Stejně jako třeba Vladimir Lem atd.
A pak tam ještě jsou mírné chybky oproti hře - valkýra je modrá a ne zelená, normálně ji tam vypijou a ve hře si ji píchají, Michelle Payne ma černé vlasy místo světlých. Je tam nějaká Natasha Sax, sestra Mony, i když ve hře jediná sestra Mony Sax byla snad Lisa Punchinello - Sax, ne???

Ale pro nenáročné fanoušky a srdcaře hry, jako jsem já to bylo dobré.

Není dobré, aby člověk byl sám. Genesis, 2.18
Logan
30. 10. 2008 / 19:48:04 (před 16 roky)
off
Paulinho napsal(a):

Tak pro fanoušky hry , kteří to znají, to možná nebude to pravé ořechové. Je to celkem osekaný ten děj, to je ale jasné, bo kdyby tam mělo být všechno co ve hře tak je to bezmála na 3 hodiny. A z toho důvodu tam taky chybí nějaké důležité postavy - Alfred Woden, Vinie Goggniti tam nemá ani jednu svou vtipnou hlášku, ba co víc, on tam není vůbec!!!:D Stejně jako třeba Vladimir Lem atd.
A pak tam ještě jsou mírné chybky oproti hře - valkýra je modrá a ne zelená, normálně ji tam vypijou a ve hře si ji píchají, Michelle Payne ma černé vlasy místo světlých. Je tam nějaká Natasha Sax, sestra Mony, i když ve hře jediná sestra Mony Sax byla snad Lisa Punchinello - Sax, ne???

Ale pro nenáročné fanoušky a srdcaře hry, jako jsem já to bylo dobré.

Zajímavé...

Paulinho
30. 10. 2008 / 22:39:58 (před 16 roky)
off

A tebe tahle severská či norská mytologie dost bere, co Logane? Aspoň mě to tak připadá. Ne možná přímo norská, ale obecně takové mytologické věci. To se ti Max Payne určitě líbí, co? Pokud jsi ho teda hrál. Tam se to taky točí kolem severské a norské mytologie - bohové jako Loki, Cthulhu, potom posvátné místo Valhalla, mytické postavy Valkýry atd. To tě musí bavit, co? Protože mě to poslední dobou díky Maxovi celkem i zajímá.

Logan
30. 10. 2008 / 22:51:39 (před 16 roky)
off
Paulinho napsal(a):

A tebe tahle severská či norská mytologie dost bere, co Logane? Aspoň mě to tak připadá. Ne možná přímo norská, ale obecně takové mytologické věci. To se ti Max Payne určitě líbí, co? Pokud jsi ho teda hrál. Tam se to taky točí kolem severské a norské mytologie - bohové jako Loki, Cthulhu, potom posvátné místo Valhalla, mytické postavy Valkýry atd. To tě musí bavit, co? Protože mě to poslední dobou díky Maxovi celkem i zajímá.

Noo... Jako okultistu a znalce temných umění mě to zajímá... :-)

Paulinho
30. 10. 2008 / 22:58:11 (před 16 roky)
off
Logan napsal(a):

Noo... Jako okultistu a znalce temných umění mě to zajímá... :-)

Snad v tom nejsi ale namočený příliš:D A taky to jde poznat z těch otázek u tvého testu. Samé takové mytologické apod. Ale je to určitě zajímavé, musím si půjčit nějakou knížku nebo něco.