Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Paulinho napsal(a):
Snad v tom nejsi ale namočený příliš:D A taky to jde poznat z těch otázek u tvého testu. Samé takové mytologické apod. Ale je to určitě zajímavé, musím si půjčit nějakou knížku nebo něco.
To rozhodně je, obvzlášť severská mytologie... I když... Dosti krvavá...
Logan napsal(a):
To rozhodně je, obvzlášť severská mytologie... I když... Dosti krvavá...
No jasně, když do Valhally (obdoba nebe, že?) se dostane jen ten, kdo zemře násilnou smrtí, tak to asi nebude žádná procházka růžovým sadem:)
Paulinho napsal(a):
No jasně, když do Valhally (obdoba nebe, že?) se dostane jen ten, kdo zemře násilnou smrtí, tak to asi nebude žádná procházka růžovým sadem:)
Tak národ bojovníků se nezapře... :-D
Logan napsal(a):
Tak národ bojovníků se nezapře... :-D
No jasně, můžem v těchle masochistických debatách pokračovat radši až zítra. Teď už jdu spát. No jo, jak se říká: "Počasí a škole neporučíš."
Tak zatím všem přeji hezký zbytek noci, hlavně takovým jako je právě Logan, který tu bude určitě "strašit" až do rána:D
Paulinho napsal(a):
No jasně, můžem v těchle masochistických debatách pokračovat radši až zítra. Teď už jdu spát. No jo, jak se říká: "Počasí a škole neporučíš."
Tak zatím všem přeji hezký zbytek noci, hlavně takovým jako je právě Logan, který tu bude určitě "strašit" až do rána:D
Logan půjde čumět na bednu... Čau...
njn sotva přijde Logan a hned je celej server zacpanej příspěckama... ach jo;-)
konz napsal(a):
njn sotva přijde Logan a hned je celej server zacpanej příspěckama... ach jo;-)
Nezáviď...
Logan napsal(a):
Nezáviď...
Co? že tě za chvilku Fruiko odstřeli? ne děkuju...
konz napsal(a):
Co? že tě za chvilku Fruiko odstřeli? ne děkuju...
Náhodou!!! Už jsem hodně vyměkl... Kde jsou doby mé slávy...
Logan napsal(a):
Náhodou!!! Už jsem hodně vyměkl... Kde jsou doby mé slávy...
:D doby tvé slávy?:D jej tak teď mě to dobře rozesmálo:D:D