Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
konz napsal(a):
no to vím, ale jak dopadl ten nekonečný příběh?
Teď jsem se díval co jsme tam psali za plky a skončilo to zajímavě. Prej všichni operovali v zombi stanu a čekali na konec světa, kterej přišel o něco dříve....:D
konz napsal(a):
Teď jsem se díval co jsme tam psali za plky a skončilo to zajímavě. Prej všichni operovali v zombi stanu a čekali na konec světa, kterej přišel o něco dříve....:D
Ale tím by jsme rozhodně neskončili!!! :-D
Test?
Tak buď celej den nejela serialzone, nebo všichni umřeli. Mi vážně cchete tvrdit, že od rána nikdo nic nenapsal do fóra?
Fruiko napsal(a):
Test?
Tak buď celej den nejela serialzone, nebo všichni umřeli. Mi vážně cchete tvrdit, že od rána nikdo nic nenapsal do fóra?
Když tu ti správní lidi nejsou, tak se to nehýbe:D
A mě jela serialzone normálně.
Fruiko napsal(a):
Test?
Někteří z nás jsou v šoku ze smrti Michaela Crichtona...
Logan napsal(a):
Někteří z nás jsou v šoku ze smrti Michaela Crichtona...
Když sem se o tom před pěti minutama dozvěděl, tak sem celej smutnej nešel celej den na fórum.
xxmartinxx napsal(a):
Když sem se o tom před pěti minutama dozvěděl, tak sem celej smutnej nešel celej den na fórum.
Tak moc nás jeho smrt zasáhla... :-) Ale nezapomínej, že je i autor Pohotovosti...
Logan napsal(a):
Tak moc nás jeho smrt zasáhla... :-) Ale nezapomínej, že je i autor Pohotovosti...
Holt nikdo není dokonalý...
xxmartinxx napsal(a):
Holt nikdo není dokonalý...
Je ho škoda... Měl jsem jeho knihy moc rád...
Logan napsal(a):
Je ho škoda... Měl jsem jeho knihy moc rád...
Jestli je trojka Jurského parku od něj, tak sem od něj i něco čet...