Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
upozorňuju všechny, že ještě žiju... :-D
konz za nic nemůže...
184268 napsal(a):
upozorňuju všechny, že ještě žiju... :-D
konz za nic nemůže...
dík že se mě aspoň někdo zastal. Možná že neskončíš v dortu
konz napsal(a):
dík že se mě aspoň někdo zastal. Možná že neskončíš v dortu
To není fér!! On nepůjde do dortu a já jo!!
Veri napsal(a):
To není fér!! On nepůjde do dortu a já jo!!
TAk tak. On je na mě aspoň trochu hodnej a t jen provokuješ...:-)
konz napsal(a):
TAk tak. On je na mě aspoň trochu hodnej a t jen provokuješ...:-)
:-D.. on tu dlouho nebyl jako.. tak nějaká sranda t musela být ne... :-( uaa.. to není fér!!
Veri napsal(a):
:-D.. on tu dlouho nebyl jako.. tak nějaká sranda t musela být ne... :-( uaa.. to není fér!!
:D máš to marné. Jako já mu neřekl že ho do toho dortu nenarvu, ale možná že tam skončí a možná že i ne. ale ty to máš jisté na 98%...
Uuuuu konz je tady zase.A tentokrát z hodiny ekonomiky.Jsem připojený na mobilu.Jsem si aktivoval půl roku zadara.To jde ne?Tak že tady budu smrdět asi ještě více než obvykle.Je v klidu že to tu jede i na mobilu a celkem dobře.
konz napsal(a):
:D máš to marné. Jako já mu neřekl že ho do toho dortu nenarvu, ale možná že tam skončí a možná že i ne. ale ty to máš jisté na 98%...
ha, ale ty 2% jsou ještě naděeje...
Veri napsal(a):
ha, ale ty 2% jsou ještě naděeje...
To jo, protože není dobré říkat vždycky že je něco na 100% třeba se něco zvrtne a bude to na 120%
konz napsal(a):
To jo, protože není dobré říkat vždycky že je něco na 100% třeba se něco zvrtne a bude to na 120%
no to víš, že jo! Uaa.. Co jsi na mě takoý.. přece jsem ti nic neudělala..!
Jo a jak vlastně ty hory? Dala ti aspoň 1? Já bych ti ji dala :-)