Diskuzní fórum
Netrpíme sprostá slova.
V diskuzi netolerujeme nic, co odporuje platným zákonům ČR, tedy žádný warez a podobně!
Jeden vykřičník a jeden otazník je až dost. Nemusíš jich udělat deset za sebou. To samé platí o smajlících.
Čeština má nějaká pravidla, tak by bylo fajn je dodržovat.
CAPS LOCK je zlo.
Veri napsal(a):
no vidíš, tak si tam neměl lézt.. teď už nic nenaděláš ;)
Tak viš jak jako, ze začátku to bylo v poho ale teĎ tam těm učitelům totálně jeb*
konz napsal(a):
Tak viš jak jako, ze začátku to bylo v poho ale teĎ tam těm učitelům totálně jeb*
jasně, na začtáku rád, že se tam vůbec dostal a na konci, už je rád, že vypadne ;)
Veri napsal(a):
jasně, na začtáku rád, že se tam vůbec dostal a na konci, už je rád, že vypadne ;)
no tak jasné, na to logiku. Proč bych chtěl na začátku abych se odtamtud dostal když jsem tam chtěl a na druhou stranu proč bych chtěl na konci zůstat když bych mohl jít pryč no jo no...
Veri napsal(a):
no tak jasné, na to logiku. Proč bych chtěl na začátku abych se odtamtud dostal když jsem tam chtěl a na druhou stranu proč bych chtěl na konci zůstat když bych mohl jít pryč no jo no...
konz napsal(a):
tebe baví dělat takové hzlavolamy, co :-D Jinak máš pravdu.. :-) Tak.. a co budeš dělat potom ;)
Veri napsal(a):
tebe baví dělat takové hzlavolamy, co :-D Jinak máš pravdu.. :-) Tak.. a co budeš dělat potom ;)
Asi pokračovat v hlavolamech...
konz napsal(a):
Asi pokračovat v hlavolamech...
hmm.. se mám na co těšit.. :-)
Veri napsal(a):
hmm.. se mám na co těšit.. :-)
asi jo, myslím že jak mě zase něco chytně tak se máte na co těšit..
konz napsal(a):
asi jo, myslím že jak mě zase něco chytně tak se máte na co těšit..
jo tak, to jsou slohy, když tě to chytne :-)
No to jo, ale musím mít náladu abych napsal něco tak lehkého a ujeteho. Momentálně náladu nemám tak že nic nečekej. No a ani nějaký podnět k tomu nemám. Až mě něco napadne tak to tu hodím...